Bir Sürü Eski Yedek Parçam Var ama Hiç Birini Atamıyorum ..HURDACIIII

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
şuana kadar 8 motosiklet değiştirdim...
2X 350 Jawa
125 ramzey
suzuki gs500
2x racer200
kinroad 250
gsf650
hepsinden de bir sürü parça kaldı... zamanı gelmeden değiştirdiğim parçalar... sıfır alıp kıyıda köşede unuttuğum parçalar... daha bir sürü ıvır zıvır... bisiklet parçası bile var... :queen: hiç birini atmaya içim el vermiyor... habire biriktiriyorum...
bitmiş fren balatasını bile saklıyorum... üstündeki de biterse yenisi gelene kadar önceki eskiyi takarım diye :mrgreen:
bir tane de 80 küsür model suzuki vardı... çift silindir... onu da adam edemedik ve öylece yedek parçaya ayırmıştım... satılan satıldı... gerisi kaldı elde... onları da kötü dün dostu diye saklıyorum...
işte hurdalığım :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Moderatör
Saman değilmiydi o saklanması gereken, zamanı gelecek olan ? :)

Bunlar hep kendi işini kendin görmenin avantajlarımı diyeyim artık zararımı diyeyim.Benimde merdiven altı yedek parça stoğu gibi.Evdekilerle tartışıyoruz arasıra.Her yerden bir malzeme çıkıyor parça ,atık yağ ,gaz yağı ,piston silindir ,dişli balata,sinyal vs.

Eskiden İzmir'de konak meydanından Çankaya tarafına giderken sokak tezgahları vardı. Deodorant kapağı, bitmiş çakmak, oyuncak bebek bacağı gibi ıvır zıvır satarlardı. Onlar aklıma geldi.

Motosikleti
Bunlar hep kendi işini kendin görmenin avantajlarımı diyeyim artık zararımı diyeyim.Benimde merdiven altı yedek parça stoğu gibi.Evdekilerle tartışıyoruz arasıra.Her yerden bir malzeme çıkıyor parça ,atık yağ ,gaz yağı ,piston silindir ,dişli balata,sinyal vs.

Komple motor vardi abicim... parcaya bozdugum... motor blogu sase karburatorler gostergelee vs bir cok parcasini satmistim... simdi kalanlar... bunlarin icinden az once 2 canta ayirdim hurdaci icin... 2 litre benzin parasi cikar ins :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

bu deli doktorunun da motoru varmıymış abi...::151:: ::151:: ::151::

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

Eskiden İzmir'de konak meydanından Çankaya tarafına giderken sokak tezgahları vardı. Deodorant kapağı, bitmiş çakmak, oyuncak bebek bacağı gibi ıvır zıvır satarlardı. Onlar aklıma geldi.

bizde de piston-sekman, dişli, halatlar, balatalar, bobinler, eksozlar, pegler ........... uzar gider abicim... :cherry:

DKN

bu da bir hayat felsefesidir ve bana göre herşeyden güzel. bende saklarım samanı gelmese de zamanı... ayrıca bu kadar resimden sonra motorunun şöyle bişey olmasını beklerdim

Racer 200 arka stop camı,
2 adet PİSTONLARI, (bu arada pisyonlar neyın ?)

fiyat nedir???

ve ıse yarayacak parcalar varsa daha yakından resım alabılırım,,,

Size onerım,
racer 200,
ramzey 125,
kıngroad 250,

turu cın malı motorların cıkma parcalarını hurdaya verın,
yksa AYRILAMASSINIZ :)
Adınız HURDACIya çıkar :)

0535 939 20 86,

Son düzenleme:
Motosikleti
Fırat, adresi ver, belediye ekiplerini yollayım.

[url]http://i.hizliresim.com/LQD7LJ.jpg[/url]

Baaane vermiyoom... ben çehizlerimden ayrilamam... kariya gidince onlari da yanimda goturecegim... :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

bu da bir hayat felsefesidir ve bana göre herşeyden güzel. bende saklarım samanı gelmese de zamanı... ayrıca bu kadar resimden sonra motorunun şöyle bişey olmasını beklerdim

https://www.youtube.com/watch?v=vbbLlSbaUGo

2-3 ayda bir çıkartırım tüm hurdalarımı temizlerim poşetlerini değiştirip yeniden eski yerine koyarım...
oyle eski motorlarla uğraşmayı ben de çok istiyorum da abi... işim gereği yapamıyorum malesef...
genelde ankara dışında çalışıyorum... 3-5 gunlugune ayda bır eve gelirim o kadar... yoksa elimden çok iyi geliyor motor tamiri...

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Motosikletinizi (GSF650 Bandit) görünce aklıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam temmuz ayının ortalarında Erfelek şelaleleri civarında gördüm. Bende scooter(kymco agility 200) var. Bende o zamanlar oraları geziyordum. Erfelek şaleleri girişinde 35 plaka bandit sahibi ile ayak üstü muhabbet etmiştik sanırım sizdiniz. Yanılıyorsam bağışlayın.

Motosikleti
Motosikletinizi (GSF650 Bandit) görünce aklıma geldi. Yanlış hatırlamıyorsam temmuz ayının ortalarında Erfelek şelaleleri civarında gördüm. Bende scooter(kymco agility 200) var. Bende o zamanlar oraları geziyordum. Erfelek şaleleri girişinde 35 plaka bandit sahibi ile ayak üstü muhabbet etmiştik sanırım sizdiniz. Yanılıyorsam bağışlayın.

Merhabalar...Evet abicim o ben idim...:cat:

2008 yılında bitti diye değiştirdiğim ybr 125 balatasını 2016 yılında ybr 250 ime taktım bazen saklamak iyi oluyor

Geçen sene'ki bendeniz:queen:

Piyasa'da erişilebilen parçalar ise direkt çöpe atın , kıvırzıvır derken harbi çöp eve doğru yol aldığımı fark edip , ne kadar eski zerzevat var ise geçen sene çöpe attım , mekanın havası değişti vallahi.

Motosikleti
Geçen sene'ki bendeniz:queen:

Piyasa'da erişilebilen parçalar ise direkt çöpe atın , kıvırzıvır derken harbi çöp eve doğru yol aldığımı fark edip , ne kadar eski zerzevat var ise geçen sene çöpe attım , mekanın havası değişti vallahi.

cin mali parcalar da var tabi... hatta sifir disliler var... evde badavasi dururken niye para verelimki... bi arkadasa lazim olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar