2. El duke mi 0 pulsar 200 ns mi?

Motor alıp 1 2 sene civarı kullanıp cc yukseltmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım öğrenciyim yaşım 18 Parcasi ucuz arızası az olsun istiyorum ama pulsar da sorun oluyor diyen var al çok iyi diyen var ktm zaten marka kalite fikirlerinizi bekliyorum.

1-2 sene değiştirmeden binmek istiyorsan tartışmasız ktm. Bajaj ne ya random güler gibi

Öğrenciyim etiketini çok kullanıyorsun. O halde Öğrencilikten çıkıp işveren olduğunda tekrar konuşalım.

cc yükseltince ne olcak? 250'lik niye yetersiz? Daha motorunda yokmuş, neden daha büyük?

Pulsar alın hocam yakıtı daha iyi gelir size parçası bakımı uygun aralarında mekanik değerlerde küçük farklılıklar görünüyor tasarım zaten tamamen farklı hem sıfır ürün kafanız rahat kullanırsınız.Ben kullanmadım ama alan arkadaşlar var masraf konusunda Üzmüyormuş

Haklısın ama sıfır 13 milyar 2.el temiz bulmak nasıl olur bilmiyorum ilk motor parça ve servis parası falan pahalı degilmi ktm sonuçta öğrenciyim

ya dostum pulsar alacaksın ve onay bekliyorsun. Ben alma diyorum öğenciyim diyosun pişman olursun diyorum.

Bizim zamanımızda öğrencilerin makarna yemekten iflahı kesilirdi. Tek sigarasını özel günler için ayırırdı öğrenci. Sonunda ülke kalkındı galiba.

2. Pulsar motorumu kullanıyorum (ilki çalındı 12500 km'de) , Pulsar al diyorum , servis maliyetleri bariz ucuz , yedek parça , ilk satınalma maliyeti uygun.

Pulsar öğrenci dostudur masrafları da üzmez 2 yılda temizinden garantisi olur çiçekkkkk

127

2. el ABS li duke 11 bin e temiz koruma demirli bulursun. Eğer ABS siz alacaksan Pulsar al gitsin. Diğer türlü fark öyle aman aman yok. Ama ilk defa motor kullanacaksan kesinlikle ABS li Duke al derim. Gerekirse 125 al ama ABS li al. Yok dersen KTM parçaları ve bakımı pahalı olan bir alet. Bir zincir seti 600 TL, Buji, hava ve yağ filtresini aynı anda değiştirmek sana 300 Tl ye mal olacak ve her 5-6k da bir bakımı olan bir motor. 2 sene de sana Pulsar a oranla en az 2 kat daha fazla bakım masrafı çıkaracaktır. Görüntü olarak dersen Pulsar da güzel motor.

cc yükseltince ne olcak? 250'lik niye yetersiz? Daha motorunda yokmuş, neden daha büyük?

Bundan 250 yada 300luk racing yada naked bir makinaya geçmeyi düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Bundan 250 yada 300luk racing yada naked bir makinaya geçmeyi düşünüyorum

Kararsız diye bir arkadas var forumdada pulsar mahvettim
Servisin kötülüğü
Akü sorunu

Falan filan kafamda çok soru oluşturdu arkadaş.

Hocam ciddiye almayınız trol o arkadaş ama şuan trol olup1 olmadığı konusunda bende kararsızım konularını takip edebilirsiniz

Bende pulsar almani tavsiye ederim duke ile oyle aman aman fark yok ktm servisleri ve parcalari tuzlu bayramlarda uzun yol yaparim ve banamisin demez yakitida az ogrenci adamsin temiz 2 el de alabilirsin sifiri plaka ruhsat lastik seleye uygulama vs derken daha cok maliyetli olabilir dusuk km de servis bakimli grantisi devam eden artilari olan motor alinabilir 7500 8000 e sanada alip binmek kalir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar