Sanirim motoru mahfettim

Hani arkadaşın ile silah değiştirirsin ya adamın teki aradan koşup çalar onu veya bomba ile rush atar olur olmadık yerlerde düşürür, bombayı tek başına b kurar herkes a temizlemişken, kendi takımına flash atar, sessiz giderken arkandan koşar... Ben bunlar eskide kaldı diye seviniyordum, mutluydum bir zamanlar.

Ağlattın reis :(

Rodaj el kitabını okumuş olsaydın buraya bu soruyu sormazdın.
Rodaj bitiminden 100 km sonrası için yazılı olan sayfayı okumamışsın. Orada tam senin yaptığın gibi vites küçültme operasyonu yapılır, motor sağlığı için.
Bütün motorbisikletlerde bu geçerlidir. MotoGP pilotlarının altın kuralıdır, ayda bir bu vites küçültme olayını yapmalısın.

Rodaj el kitabını okumuş olsaydın buraya bu soruyu sormazdın.
Rodaj bitiminden 100 km sonrası için yazılı olan sayfayı okumamışsın. Orada tam senin yaptığın gibi vites küçültme operasyonu yapılır, motor sağlığı için.
Bütün motorbisikletlerde bu geçerlidir. MotoGP pilotlarının altın kuralıdır, ayda bir bu vites küçültme olayını yapmalısın.

Şu arkadaş ciddi mi agajsoahspshsj :D

Arkadaşlar aynı sorunu bugün bi daha yaşadım, 4. vitesten aniden 2. vitese geçtim inanılmaz bi ses geldi korkuyorum motora zarar vermiş miyimdir?

Arkadaşlar aynı sorunu bugün bi daha yaşadım, 4. vitesten aniden 2. vitese geçtim inanılmaz bi ses geldi korkuyorum motora zarar vermiş miyimdir?

4. vitesten 2. vitese geçebiliyorsan motosikletin quickshifter'lı olmuş yada kendi çapında özel bir şanzıman geliştirmişssin hayırlı olsun bir sorun yoktur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayvayı yedik amk geldi gene

Motosikleti
Honda CBF 250

Bariyer olan bi viraj bul.. 4 le ver yansın yapıştır.. sonra yat viraja ... Bak dikkat burası çok önemli!!!.. Motor yatıkken tam apexte, 4 ten 2 ye çek vitesi sal debriyajı... Sende, o motorda, bizde kurtulalım bu salakça muhabbetten... butün dertlerinin çözümü..... Virajda bariyer olacak unutma...

Bence 5. Vitesle kalk hizlandikca 4 3 2 diye indir, su motoru eline al da forum rahatlasin

Senin egzoz bilyaları dağılmıştır o zaman. Toparlanması lazım. Yoksa 4 ten 2 ye direkt geçmez yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar