Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyazdi de mi moto?
Beyaz ama göğsün de kahverengilik vardı.
Beyazdi de mi moto?
O kahverengilikten benim motorda da var. Yani aldığımda olacak. Acaba kanser belirtisi olabilir mi? 3 boyutlu yazıcıdan 5 boyutlu yeni grenaj yaptırırsam doku kabul eder mi? Hangi doktora yaptırmalıyım? Hani eğer yoksa 100 lira biliyonuz artık yazıp sizi yormayayım
Ah be duymustum o r25 efsanesini de inanmamistim. Bizimki stansart kirmizi beyaz iste anca 6da 370 :/
Yorum yapmak bana düşmez ama Cübbeli kararsiz hoca varmış 100 TL çözüyormuş diye duydum.
Ben gördüğüm de şok oldum valla, gördüğüm de dediğim siyah bir duman lost'taki gibi. Lakin bir rivayet göre o dumanı yakalarsan 100TL veriyormuş.
Cevap vermek için 120 saniye beklerken ne diyeceğimi unutup kararsiz kalıyorum, sonra bir duman geliyor al şu 100TL'i neşelen diyor.
Bi duman gelip bana al su 100tlyi neselen dese ben vay amigo kizlar derim. Varsa yoksa bizden yiyor.
Yine dumanlı başım,
100 lira tutuyor günlük aşım,
Gelse kararsız ın biri de,
İşe yarasa elimdeki taşım.
Adana Merkez isimli eseri seslendiren sanatçılara ulaşmak lazım hocam. 100 liraya hallolmayacak iş değil bence.
Bach ve Tchaikovsky'nin besteledigi o nadide eser. Aaahh.. ilk ciktiginda limited edition plagini almıştım. Hala ekmege surer surer yerim ama biraz titresim var..
sorun "EKSOZ" bilyasında bi ustaya baktırıver