arkadaşlar

A2 ehliyetimi aldım herşey tamam birtek motosikleti almak kaldı ama babam izin vermiyo :pr: sizden kesin ve sonucu olumlu fikirler bekliyorum lütfen bana yardım edinn:salut:

en temizi şudur babanla iddaya gir kazanırsan motor alsın.

not : işe yarıyo (öss)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla en kesin ve sonucu seni motora ulaştıracak çözüm çalışıp kendin kazanıp almandır.bunun dışında babanın insafına kalmış bişey.ne yapacakları belli olmuyo,saatleri saatlerine uymuyo.tam iş tamam aldırıyorum motoru diyosun,bide yolda bakmışsın birine rasgelmiş'ya ne işiniz var motorla, tehlikeli bişey demiş'pederde hemen caymış.
ama öncelikle koruma kıyafetlerinden başla,korunmanın önemini kavrat,sonra motor aldırma çalışmalarına başlarsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
imza kampanyası başlat yada varsa babanın mail adresini ver herkes bu cocuga motor al diye mail atsın belki etkili olur

imza kampanyası başlat yada varsa babanın mail adresini ver herkes bu cocuga motor al diye mail atsın belki etkili olur

evet katılıyorum güzel olabilir ama ters te tepebilir...
babaların napıcağı belli olmuyo benimkini de biliyosunuz...
ama öncelikle babanda şu izlenimi uyandırmalısın bence "ben bu çocuğa motor alsamda o dikkatli olur başına iş açmaz..." bunuda yanında gereken tedbirler alındığında hiçte tehlikeli bişey olmadığı , kaza geçirenlerin genelde tedbirsiz davrandıkları ve senin kesinlikle tam güvenliği tuttuğunu falan anlatan sözler söyle motor muhabbeti olduğunda yada havadan sudan muhabbt açıp böyle bi muhabbete girebilirsin ama bu ısınma konuşmalarında sana motor alınmsaı konusunu bikaç gün açma ki ters tepmesin...
kolay gelsin...

ne diyeyim Allah yardımcın olsun. herkezin motoru olur ehliyeti olmaz seninde ehliyetin var motorun yok. seninki daha zor yaw.

Süper Moderatör (BBRR)
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım hoş geldin

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar