bildiğim kadarıyla detaylı temizlik parlatma pasta cila polisaj gibi işler fiyata dahil
hakkıyla yapılan uygulama 1 günü geçer jimi. uğraşamıyosan 200 lirayı cebe koyup sadece cilalı şampuan ve eldivenle temizleyip koyucaksın makinayı garaja![]()
senin bildiğin yıkama değil mengü. bu işi ben bir zamanlar hobi edinmiştim forumu bile var bambaşka bir dünya linkide burada www.detailturkey.net herkes kendi yapar uğraşır ama vaktim yok verip yaptırayım dersen bana göre bu işten en iyi anlayan hakkını veren uygulama yeri ankarada ki DBY detailing'tir. bak mesela forumda paylaştığı örnek uygulamalardan biri http://www.detailturkey.net/konu/bmw-x6-detayli-temizlik-ve-gyeon-q2-durabead-uygulamalari.24073/ bunun gibi binlerce uygulama yapıp paylaşım yapan var. hatta buradan daha aktiftir![]()
aha benim kafadan bi insan daha çıktı.
Ben bu forumda zamanında çok vakit geçirdim hatta kendime yurt dışından nilfisk basınçlı yıkama makinesi, foam lance ve valet pro snow foam getirttim. sonuç mükemmeldi. her haftasonu en az iki saat yıkamaya ayırırdım. şimdi pek de gösterişli olmayan bir araç kullanıyorum. zaten beyaz renkli yıkasam da yıkamasam da pek belli olmuyor. hortumla yıkama makinesini birleştirdiğim aparat geçen sene kırıldı. daha yenisini almadım 10 TL'lik bir şey. motoru da bakımdan bakıma honda servisinde yıkatıyorum. benim gibi adamın düştüğü hallere bak. ama çok daha zahmetli oluyordu yahu. dediğim gibi sonuç mükemmel olmasa zahmetine katlanılmazdı. en iyi araba yıkamacı bu bu malzemelerle kendi yıkadığınız gibi titiz yıkayamaz. bu arada irfan abi kingdir![]()
ben kendim hakkıyla yaptığımı düşünüyorum tüm hafta sonum motorla uğraşmaya geçiyor
Oto kuaför deyince aklıma direk bu geldi.:queen: http://www.motosiklet.net/forum/mot...ac-sakalmi-sadece-sakalmi-tras-etmeliyim.html
irfan detailing işinin altın elbiseli adamı zatenskoda kullanıyodu ama beyaz diye hiç uğraşmamazlık etmiyodu
bilmiyorum şimdi neye biniyodur kim bilir. 2-3 sene önce daha çok ilgiliydim artık uğraşasım yok malesef. meguiarsın da neredeyse tüm setini tamamlamıştım. sadece nxt wax atmam el uygulama pediyle 4-5 saat sürerdi kil temizliğinin arkasından. çok kez dışarda gezerken kime yıkatıyosunuz diye soruldu :mrgreen: arabada metalik siyahtı öyle bi derinlik hissi oluşurdu ki bakan büyülenirdi, yağmurda bir damla su tutmazdı :cherry:
foto bekliyoruz jimi :cherry:
Benim otomobil büyükşehir belediye çöplüğü gibi..Çantama artan sucuklu tostu koymuştum acıkınca yerim diye .Yan bölmesi çok kullandığım bir kısmı değildi.Tam 1 hafta sonra bulmuştum.Yani durum o derece vahim:queen:
Benim otomobil büyükşehir belediye çöplüğü gibi..Çantama artan sucuklu tostu koymuştum acıkınca yerim diye .Yan bölmesi çok kullandığım bir kısmı değildi.Tam 1 hafta sonra bulmuştum.Yani durum o derece vahim:queen:
bayan ::150::