Hocam ktm çok yaygın olmadığı için açıkçası araştırmadim pek.Bide ona bakmak lazim haklisiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------
Hocam tecrübe konusunda sıkıntı yaşamıyorum.Arkadaşlarda cbr250 r25 var sikintisiz kullanıyorum.600rr ı tecrübe etme sansim oldu su an bi sıkıntı çekmedim.Fakat su zamana kadar 0 fiyatı düşen bir makina gormedim ben.0 fiyatı düşer mi sizce
Sıfır fiyatı kesinlikle düşmez, bende görmedim fiyatı düşen makine. Bahsettiğim ikinci el fiyatlarıydı. Mesela şuan 15'e satıyolarsa 14.5 - 14'e düşer kışın.
Bahsettiğim sıkıntısız kullanmak değildi aslında. Agresif kullandığını söylemişsin, R25 0-100 arası çok agresif tepkiler verebiliyor. Bu insanı gaza getiren bir etmen. Gaza gelmek motor üstünde kötü sonuçlara yol açar. Yaşın küçük olduğu için bizden daha çok gaza gelirsin doğal olarak. Üstelik R25 yüksek devirlerde hayvan gibi yakıyor. Anlık 8.5 gördüğüm çok oluyor. Genelde yüksek devirli kullanırım ve 6 dan aşağıya düşmüyor meret. 1 depo benzin ile İstanbul Maltepe'den Kocaeli Gölkay park'a gidip anca geri gelebiliyorum. Yani 160/km hızlarda gidersen 200KM'de bir depo benzin bitiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------
hahahaha sen de var demek ki dizler yerde geziyorsun hahaha forumda bile ego kasan var ya, nasıl bir bitiklik
Böyle bir amacım yoktu yanlış anlaşılmış. Aksine benim chicken Strip'ler IRC'den dolayı hala duruyor.
Bu soru bizim camia'da Tecrübe durumunu öğrenmek için kullanılır. İnsanları aşağılamak kendini yüceltmek için değil.
Motor zevk işidir, isteyen yatar, istemeyen yatmaz. Ama karşınızda yaşı küçük bir öğrenci varsa ve gaza gelip bir yerde patlamasını istemiyorsanız öneride bulunmadan önce tecrübesini öğrenmeniz gerekir.
Diğerleri gibi Kaç bin KM deneyimi ve ne kadar tecrübesi olduğunu sormadan yakıt masrafını göze alarak öneri yapmak bana göre asıl tehlikeli olan şeydir.
Saygılarımla.