Sadece ruhsat, sigorta belgesi ve garanti belgesi var

Arkadaslar ruhsat ve plaka cikarttirdim annemin ustuneydi bize verdikleri belgelerin hepsini goturduk fakat elimize sadece ruhsat ve plaka verdiler. Birde sigorta kagidi var, garanti belgesini vermemistik zaten. Bu 3 belge yeterli mi ilerde satis vs. Yaparken yoksa faturayi falan kayip mi etmis annem iki saattir kavga ediyorum bi aciklamada bulamadim internette kayip olsuysa ne yaparim calinti olarak mi gozukur

satıs yaparken ruhsatın araç bilgileri ve kişi yazan bölümü ( muayne kagıdı olmayan ) ve ruhsat sahibinin kimliği olması yeter

yalnız araç sigortasız olursa satış yapamazsın

muaynesiz olursa satıs yapamazsın

Sigortasi var ama bize faturada vermislerdi 4-5 tane belgeyi alip sadece ruhsat vermisler sizce orda unuttugu bisey var midir

Sigortasi var ama bize faturada vermislerdi 4-5 tane belgeyi alip sadece ruhsat vermisler sizce orda unuttugu bisey var midir

fatura ve gümrük belgeleri ile geliyor bildigiğim kadarıyla . fakat bunu dert etmenize gerek yok satış için sadec ruhsat ve ruhsat sahibi yeterlidir.

o fatura olmasa ruhsat alamazdınız.

Üstad sigortasız araç satışı yapılabiliyor. Şehir efsanesi.
1 BMC kamyonet, 1 motosiklet sattım sigortasız ama muayene vardı o her türlü şart

2 hafta önce bi araç aldım galeriden sigorta yaptırdı aldım aracı sigortayı bozdurdu sonra . sigortasız yapılamıyor diye ordan biliyorum :cherry:

doğrudur ama satmıs olabilirsiniz.

muaynesiz satış yapılamayacagınıda ankaraya motosiklet almaya gittiğimde ögrendim muayn e bitmiş diye satış alamadım vekalet alıp muayne yaptırıp satıs yaptım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar