Hangi kaskı kullanıyosunuz ?

Merhabalar,

Siz değerli motosiklet sevenler hangi kaskları kullanıyolar :)

Çoğunluğun kullandığı 300-500 türk lirası arasında kask varsa almayı düşünüyorum :queen::cherry:

arai quantum st kullanıyorum bunu 300-500 e alamazsında

nolan bakabilirsin

HJC ye gectim ben Lorenzo. Memnunum en azindan LS2 den sonra ilac gibi geldi.

100_8546.JPG

MT Revenge. 1 yıldır kullanıyorum. Tek sorunum çok ses yapması. Gayet memnunum.

Shark Race R Pro Carbon

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------

Arai chaser v kullanıyorum şuan.

Kaskı değiştireceğim zaman satıcının özellikle önerdiği bir kasktı.
Kaskla ilgili tecrübe ve izlenimlerinizi yazabilir misiniz?

Shark Race R Pro Carbon

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------

Kaskı değiştireceğim zaman satıcının özellikle önerdiği bir kasktı.
Kaskla ilgili tecrübe ve izlenimlerinizi yazabilir misiniz?

http://www.motosiklet.net/forum/mot...n-tanitimi-goz-atmak-isteyenler-buyursun.html

Şu linkte birkaç ekipmanımızi tanıtmaya calıstım ama tabi butun urunleri ayni konuya sokunca üstünkör anlatmışım. Tek tek ele alıp detaylı resimlerle, detaylı anlatsaydim keşke daha yararlı olurdu.

Kaskımdan genel olarak memnunum çok rahat bir kask 2 seneyi devirdik. Uzun yolada gittim hicbir şekilde rahatsız etmedi. Ses alma konusu önemli bir konu ses almıyor diyemem, alıyor ama bu insanı sersem etcek derecede değil. Yukarıdaki linkte esimin Agv pista gp kaskında güzel bir ayrıntı var. Kafamiza kaskı giydiğimizde ceneyle arada bosluk kalıyor ya ha işte orayı kapatmak icin agvde ufak bir kumaş parçası var mesela o araide de olsaymıs güzel olurmuş. Arai'nin havalandırma kanallarından memnunum özellikle vizörde bulunan ince acilip kapanabilen kanallar var iste onlar çok iyi. Birde vizor kilidi var yanda o güzel ancak benim kullanımımdan kaynaklı mıdır bilmem biraz sorun çikartmaya başladı zor kapanıp acıliyor ama iş görüyor. Pinlock var ama pinlock hiç takmadım. Yoğun buğu yapmıyor k vizorüde bugu olsada azcik aralayınca geciyor zaten.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
I Arai RX7 GP TT
My girl AGV K5 Hurricane
My dog Zeus ZS 381c

Shark vancore ryu mat kullanıyorum. ( Çok kullanışlı değil ,tavsiye etmem )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar