Commuter tarz motosiklet size uygun olmayabilir benimde commuter motosikletlerde belim ağrıyo nakedlarda bel ağrısı sorunum olmuyo
Commuter tarz motosiklet size uygun olmayabilir benimde commuter motosikletlerde belim ağrıyo nakedlarda bel ağrısı sorunum olmuyo
abi sırtını zeytinyağı ile bi yağlattır; üstüne bir de sıcak tampon yaptık mı bel ağrıları bayağı bir azalır... bir de gidonu biraz alçaltın.
Sirtin cok terliyormu. Eger mont cok terletiyorsa ruzgarla beraber omuz sirt bel agrisi olmasi normal. Terletmeyen bir mont veya teri daha iyi cekebilecek iclik isine yarayabilir. Cbf, cb125, ybr, discovery oturus pozisyonu cok rahat motorlar. Apachi kullanip oturustan dolayi beli agriyan satilik ilani acan biri vardi..
Zandona'nın sırtlığını edindim bir arkadaştan. Sırtlık + bellik bir arada zaten. Biraz sıkar gibi bağlıyorum ama inanılmaz rahat ettirdi.
Ama sırt ağrısı yine var. Daha da geç başladı ama devam.
Motoru satasım var.
Sat eski scooterindan veya pcx veya n max edin bak keyfine zülmetme kendine tadını çıkar
Bende gördüğün gibi kymco aldım mis gibin seninkine sulandım ama 14 inc lastikli 1.75 güzel sınır yoksa senin gibi boy olsa alırdım hd 200i yi
Motor rahat bir motor oturuş olarak fena değil sıkıntı belinize rüzgar geliyor mu acaba? tutulma durumu olabilir. Bunun dışında spor önemli hocam ya da alacaksın bir burgmandı nss 300 forza falan sırt dayaması var yaslanıp gideceksin ben yaptım memnunum. 300 km tek kontakta yaptım geçen, indiğimde sanki yataktan kalkmış gibiydim![]()
Sırtlık kullanmaya başladım (belliği de var). Sıkıntı geç yaşanmaya başladı o kadar. Yalnız söylemeden geçemeyecem; sırtlık hakikaten müthiş bir nimetmiş. Müthiş rahatlattı.
Not: burgman, forza gibi motorlara bütçe ayıramıyorum. Daha doğrusu bütçeden ziyade yaşadığım yer kötü, direğe bağlıyorum motoru. O yüzden pahalı motor almak sakat iş olur.
Geçmişte activanın aynısı motorla yol yaptığımda sadece totom ağrımıştı. Spacy alpha mı alsam diyorum? Onunda tekerlekler AEA tabiriyle künefe tabağı kadar![]()
Yanlışım var ise düzelt 10 inch jant vardı onda. Yani çukura girer isen salavat getirmelik tam. Büyük lastik çapının daha iyi olacağı görüşündeyim. Konfor istiyorsan gw250 inazuma tarzı bir motor bakabilirsin kanımca.
Yol spacy alpha'ya çıkacak gibi duruyor, bakalım. Ya da az bir kredi cekip kymco grand dink 250i. Ama hd2 almam, titreşim vardı rahatsız edici.