Sepet takmak farz mı ?

Motosiklet zaten başlıca zevk için binilen bi makine. Görüntü için takmayan veya rahatlık için takan kendi bilir:king:

Büyüklerinden 46lt taktım 2kask alıyor ama o bile bazen yetmediği oluyor. 2 kişi oldumu kaskı montu dizliği vsvs elde taşıyosun birazını mecburen, hele ki topcasesiz gezmeyi hiç düşünemiyorum

Ciddi ciddi her motordan indiginizde dizliginize kadar cikarip sonra geri gelip baştan mı giyiniyorsunuz? Bu benim için eziyet olurdu heralde. Ben ilk etapta sadece kaskimi ve eldivenimi cikarir montun fermuarini acarim gecip biyeri oturuncada mont ve sirtligi cikarir koyarim dizligimi hic cikartmadim :D

Ciddi ciddi her motordan indiginizde dizliginize kadar cikarip sonra geri gelip baştan mı giyiniyorsunuz? Bu benim için eziyet olurdu heralde. Ben ilk etapta sadece kaskimi ve eldivenimi cikarir montun fermuarini acarim gecip biyeri oturuncada mont ve sirtligi cikarir koyarim dizligimi hic cikartmadim :D
Dizlik tamam da atletle bile terlediğimiz ağustos sıcağında montla sokakta gezmek pek zevkli olmuyo :pl:

Dizlik tamam da atletle bile terlediğimiz ağustos sıcağında montla sokakta gezmek pek zevkli olmuyo :pl:

Ben gezmedigimden sıkıntı olmuyor demek. Motoru izleyebilecegim kadar yakinima koyup, sonra gecip oturabilecegim acik hava yerlere girerim daha cok, elimde tasimaya gerek olmuyor. :D Motoru biyerde birakip dolanmaya gitmem eger yurume dolascaksam motoru almiyorum zaten.

Korumalı pantolon alın dizlik sökme takma derdinden kurtulun hem toto tarafıda kevlar hem yan cplerin ordada koruma var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar