Arkadaslar gece 12'de yola ciktim 150 km yol yaptim cok fazla korktum oyle boyle degil aglayacaktim. Tam sebebini bilmiyorum korkumun ama belki biraz yolsa kalirsam ne yaparim, biri gelip picaklayip moturu mu calar korkusu, yollarda bombostu aynadan arka taraf bile kap karanlik gozukuyordu kendimi cok yalniz hissettim onun korkusuda vardi. Bir daha asla cikmam diye dusunuyorum bu korkuyu yenmenin yolu var mi?
Yıllar, yıllar önce gece beykozdan çıkar, eski şile orman yolundan kumbabaya giderdim. Yine öyle bir gece de bunalıp çıktım evden acarkentin c kapısından benzin aldım polenezden atıldım eski yola. Polenezköyden çıktıktan sonra dağ yolunda şileye kadar ışık yok o zamanlar, etrafta ki tek ışık ben olunca saniye de yüz sinek öldürül oldum artık aldığım canların sebebimidir bilinmez beni aldı bir korku, ilk olarak kaskın camından kendi yüz yansımama tutuldum

sonra sanki ormandan bir şey beni takip ediyormuş gibi hissettim, ben hızlandıkca oda hızlanıyor ve takibe devam ediyordu, o yolu genelde kamyonlar kullandığı için asvalt hem bozuk hemde yer, yer zeminde topraklar var, içimden diyorum ki değil gideceğim yöne doğru bir araç, ters yönden bile biri gelse dönüp o nun arkasına yapışacağım tabi gel zaman git zaman benden başka kimse yok. Yanlızlık sardı beni bilinç altı kork diyor başka bir şey demiyor, error verdim vereceğim. Yola üç kişi devam eder olduk, sol omuzumda jozef, sağ omuzumda yufus gidiyoruz... Dün gibi hatırlarım, artık nasıl bir korktuysam topraklı yolda viraja hızlı girmemle ormana uçmam bir oldu, lakin nasıl g*t korkusuysa kalkmam ormandan çıkmam motosikleti çalıştırmam ve yola devam etmem sende üç saniye ben diyim 5 saniye, kumbabaya varana kadar toplam da üç defa düştüm. :queen:
Kanalıma abone olmayı unutmayın, video beğendiyseniz beğendim kısmına beğenmediyseniz beğenmedim kısmımına... ForumVlog