arkadaşlar birkaç hafta önce yine Parkorman'da yapılan Whitesnake konserine gittim. konser müthiş oluyor orada:cat: Organizasyon şirketi de aynı şirketti. Motosikletimi, motosiklet park alanına bıraktım, diğer motosikletlerin yanına. Bazı başka sürücüler gibi ben de kaskımı motosikletimin üstünde bırakmıştım, hatta bi güzel saklamıştım. dönüşte kaskımın uçtuğunu gördüm, çalmışlardı. gitti güzelim 150euroluk kaskım :salut: yalnız benimkini de değil birkaç kişinin de kaskı çalınmıştı, hatta kilitli çantalarından kaskı çalınanlar da vardı. Parkorman güvenlik elemanlarına zabıt tutturmaktan başka birşey yapamadım ve Echoes Production elemanlarından ve yetkililerinden hiçbir ilgi görmedim. ertesi gün prodüksiyon şirketine mail attım telefonla ulaşmaya çalıştım fakat hiçbir şekilde bir cevap alamadım. bunları niye anlatıyorum peki. gecenin köründe kasksız olarak 30-40 km yol yapmak pek de güzel birşey değil :farao: onun için anlatıyorum. lütfen siz siz olun eşyalarınızı güvence altına almadan motosikletin başından ayrılmayın..