Acil Lastik Tavsiyesi.

Arkadaşlar 3 gündür motorumun ön lastiği patladığı için motorsuzum içim gidiyor . Lastiği nereden alacağımı nerde taktıracağımı veya nası bir tür alacağımı inanın hiç bilmiyorum . 200 lira lastik için ayırabileceğim ön ve arka olarak . Ama lastiği internettenmi almam lazım illa , lastik satan yerler yokmu.

Ölçülerim bunlar ;
Ön= 2.75 18'
Arka= 90-90 18'
Jantım çelik.

En kısa sürede lastik takıp motor sürmek istiyorum.
Lastiği genelde şehir içi kullanıcam ama yazın köyede götürceğim için bozuk yoldada beni üzmemesi lazım. Kışın çok kullanmicam sadece kuru havalarda . Yardımınızı bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

Yardımınız gerekiyor lütfen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

Abuk subuk konular açtığımda 10 tane mesaj geliyor şimdi ihtiyacım var 1 tane mesaj gelmiyor ya.

Motoru bi şekilde tamirciye goturmen lazım oldugu yerde takılmaz 200 TL ye Öyle çok kaliteli bi lastik bekleme.

Motoru bi şekilde tamirciye goturmen lazım oldugu yerde takılmaz 200 TL ye Öyle çok kaliteli bi lastik bekleme.

Motoru götürmek basit ama bana lastik lazım. Lastik bulamıyorum. Metzeller me 22 buldum 2014 aralık üretimi alınırmı 230 tl ye michelin ler 270 tl ye geliyor yeni üretim ama ben 200 ün üstüne çıkmak istemiyorum daha ucuz bişeyler istiyorum ama bulamıyorum..

Bildiğim kadarı ile kullanılmayan sıfır lastiğin raf ömrü 5 yıl metzeller kullanılabilir lastikçi de en az 50 lira takma parası alır o kadar olcak lastik önemli güzel yol tutuşlu bi lastik almanı öneririm canından önemli değil ben sattığım mt 3 üm için iki lastiğe 1300 TL ödedim taksitleri yeni bitti

Bildiğim kadarı ile kullanılmayan sıfır lastiğin raf ömrü 5 yıl metzeller kullanılabilir lastikçi de en az 50 lira takma parası alır o kadar olcak lastik önemli güzel yol tutuşlu bi lastik almanı öneririm canından önemli değil ben sattığım mt 3 üm için iki lastiğe 1300 TL ödedim taksitleri yeni bitti

Bu anlasın sitesindeki irc lerin fiyatını nasıl öğrenebilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar