- Konu Yazar
Arkadaşlar 3 gündür motorumun ön lastiği patladığı için motorsuzum içim gidiyor . Lastiği nereden alacağımı nerde taktıracağımı veya nası bir tür alacağımı inanın hiç bilmiyorum . 200 lira lastik için ayırabileceğim ön ve arka olarak . Ama lastiği internettenmi almam lazım illa , lastik satan yerler yokmu.
Ölçülerim bunlar ;
Ön= 2.75 18'
Arka= 90-90 18'
Jantım çelik.
En kısa sürede lastik takıp motor sürmek istiyorum.
Lastiği genelde şehir içi kullanıcam ama yazın köyede götürceğim için bozuk yoldada beni üzmemesi lazım. Kışın çok kullanmicam sadece kuru havalarda . Yardımınızı bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
Yardımınız gerekiyor lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Abuk subuk konular açtığımda 10 tane mesaj geliyor şimdi ihtiyacım var 1 tane mesaj gelmiyor ya.
Ölçülerim bunlar ;
Ön= 2.75 18'
Arka= 90-90 18'
Jantım çelik.
En kısa sürede lastik takıp motor sürmek istiyorum.
Lastiği genelde şehir içi kullanıcam ama yazın köyede götürceğim için bozuk yoldada beni üzmemesi lazım. Kışın çok kullanmicam sadece kuru havalarda . Yardımınızı bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
Yardımınız gerekiyor lütfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
Abuk subuk konular açtığımda 10 tane mesaj geliyor şimdi ihtiyacım var 1 tane mesaj gelmiyor ya.