- Konu Yazar
Değerli büyüklerim,varsa kardeslerim
hepinize Merhaba!
Kısa bir sekilde kendimi tanıtayım.İsmim Ahmet yasım 17(18 e 5 ay kaldı
) İstanbulda ikamet ediyorum.Bu baslık altında motor serüvenimi sizlerle paylasacagım.
1)Herseyden Önce Egitim ilkesini benimseyerek Honda güvenli sürüs 1 egitimini tamamlamıs bulunmaktayım.
Egitim hakkında düşüncelerimi belirticek olursam gerçekten çok faydalı.İkinci günün sonunda egoyu tavan yapan bir egitim.Kendimi Kenan Sofuoglu sanmama sebep oldu
Ki ben istisnayım.Egitim sırasında sürekli kenara cekilip su sözleri duydum."Yeteneklisin,Cok kabiliyetlisin ama bu hızla kullanmaya devam edersen aramızdan kısa sürede ayrılırsın" İlk basta egitmenden nefret etmeme sebep olsada mantıklı düsününce hak verdim.Millet 20 ile viraja girerken ben 40-50 ylr giriyordum.Ne takip mesafesi ne fermuar düzeni dinliyodum.Diyiceksiniz sende ne gerizekalı cocukmussun diye ama öyle olmuyor orda.Önünüzde gaz acıp viraja girerken fren yapması gereken yerde sabit parkuru 10 km/h ile giden insanlar olunca 4.turdan sonra delirme geliyor. Bunların dısında dedigim gibi bana bu özgüveni saglamaya yetti hic bilmeyen biri olarak.
2)Kurallar cignenmemek icindir
Bu hafta bir egitim kursuna yazlıyorum.A1 ehliyeti icin onla ilgili gelismeleridr burdan aktarırım.
3)Cıplak Kalma!Ekipman Giy
Ekipman olarak kafamda sekillenen markalar olsada kesin olarak model belirleyemedim.Ancak sundan eminim kaskım Arai olucak.Neden derseniz ismi hosuma gitti Allah Allah ! Saka bir yana Arai yada Shoei arasında kalmıstım Araide karar kıldım.Toplam bütce ekipman icin :3000 mısır poundu
Türk Lirasına can kurban
4) Ordan bana bi motor sar yegenim
Geldik en son ve en heyecanlı bölüme.Motor olarak kafamda daha önce cok cesit olsada zamanla eleyerek 4 secenege indirdim.İstedigim sıraya göre fazladan az a sıralıyorum
1) En cok istedigim Mt 125
2) ikinci istedigim Cbr 125 R
3) Duke 125
4)Pulsar 150 Ns
Aklım Mt de olsada sıfır Pulsarda cezbetmiyor degil fiyatından ötürü.
Bütce:8 bin tl
Umarım bu konu benim gibi Ergen kardeslerime yararlı olur.Deneyimlerime burdan devam edecegim.Sağlıcakla kalın
Kısa bir sekilde kendimi tanıtayım.İsmim Ahmet yasım 17(18 e 5 ay kaldı
1)Herseyden Önce Egitim ilkesini benimseyerek Honda güvenli sürüs 1 egitimini tamamlamıs bulunmaktayım.
Egitim hakkında düşüncelerimi belirticek olursam gerçekten çok faydalı.İkinci günün sonunda egoyu tavan yapan bir egitim.Kendimi Kenan Sofuoglu sanmama sebep oldu
2)Kurallar cignenmemek icindir
Bu hafta bir egitim kursuna yazlıyorum.A1 ehliyeti icin onla ilgili gelismeleridr burdan aktarırım.
3)Cıplak Kalma!Ekipman Giy
Ekipman olarak kafamda sekillenen markalar olsada kesin olarak model belirleyemedim.Ancak sundan eminim kaskım Arai olucak.Neden derseniz ismi hosuma gitti Allah Allah ! Saka bir yana Arai yada Shoei arasında kalmıstım Araide karar kıldım.Toplam bütce ekipman icin :3000 mısır poundu
4) Ordan bana bi motor sar yegenim
Geldik en son ve en heyecanlı bölüme.Motor olarak kafamda daha önce cok cesit olsada zamanla eleyerek 4 secenege indirdim.İstedigim sıraya göre fazladan az a sıralıyorum
1) En cok istedigim Mt 125
2) ikinci istedigim Cbr 125 R
3) Duke 125
4)Pulsar 150 Ns
Aklım Mt de olsada sıfır Pulsarda cezbetmiyor degil fiyatından ötürü.
Bütce:8 bin tl
Umarım bu konu benim gibi Ergen kardeslerime yararlı olur.Deneyimlerime burdan devam edecegim.Sağlıcakla kalın