Afferin sana, devam et, bir on yil daha binersin boyle, motosiklet isi keyif isidir hobi isidir,bos vakitlerde, keyifli zamanlarda yapilir, zaten gunumuz yogun is temposu ve sosyal cevremiz, ailemiz dolayisi ile bos vaktimiz cok az,az olan bu vakitlerimizde birde, parcayla ugras, servisle ugras, bakimla ugras, boyle keyif olmaz, yakiti atacaksin gezeceksin, motosiklet keyifli gezmek icindir, zaruri ulasim aracimiz degildir ugrasalim.
Sahsen ben ne motosikletimi yikarim, ne zincirini yaglarim, yikama, yikamacuda, zincir temizleme yaglama, serviste, lastik havalari lastikcide sisirilir. Ben yakitimi atar gezerim, baska birseye bulasmam, Bu motorlarin alayi 3 yil problem cikarip,,bakim servis vs istedigi icin satarim. 0 km alirim yine. Keyfimi bolemem.
Ha derseniz herkesin durumu 0km 4 silindir alamaz, dogrudur, hobi isidir, ayagini yorganina gore uzatmak lazimdir. Butce meselesidir, saygim vardir. Dusuk cc alsin, 4 silindir almasin, paramiz yoksa illa swiss otel eqiunox restaurantta erik soslu pekin ordegi yemeye ugrasmayalim, kirciceginden pide de yiyebiliriz, yada simit sarayindan simitte.
Bende ayagimi yorganima gore uzatiyorum. Hayaller 2016 BMW M5 iken, gerceklerim 2015 ww cc , param yok alamiyorum m5 , napayim daha 0 gibi aracimi satip, 10 yillik hurda m5 mi alayim? Parcasi yok,olsada kazik, ne sorunu var belli degil? Mantiklimi eski motora binmek, daha yenisi varken?? Zevk demeyin oyle zevk olmaz, eskinin zevki varsa, evinizde tuslu siyahbeyaz tv izleyin, anadola binin, cevirmeli telefon kullanin, commodore 64 bilgisayar kullanin .. vs eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagar,