Kurye olmak için ehliyet şart mı?

İstanbul'da sıradan bir köşe dönercisinde kurye olmak için ehliyet şart mıdır?

henüz 17 yaşında olduğum için a2 ehliyet alamıyorum fakat Dominos yada Mcdonald's gibi kurumsal olmayan bir yerde çalışabilir miyim?

A1 de mi kurtarmaz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

Tipik bir mcdonald's motorunun 125cc'yi geçeceğini sanmıyorum. Ve A1 bunu kapsıyor. Öyleyse neden a2 arıyorlar?

Dayının restaurant'ında çalışacaksan gerek yok.Yakalanana kadar idare edersin :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ah be abim , altına r25 falan vericekler sanıyosun galiba. Kıçıkırık 100lük bi skuter vericekler onuda a1le kullanırsın

konu açabilmek için belli bir üyelik tarihi ya da mesaj sayısı aranması lazım artık...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
nick'in 2. kısmı ve soru ile tam ilişkide.

nickin ikinci kısmı "sarışın"

soru "Kurye olmak için ehliyet şart mı?"

benim kurabildiğim ilişki: soran kişi salak yada araştırmak yerine sohbet havasında bilgi edinmek istiyor.

bence ağırlıklı olarak ikinci durum düşünülebilir. insanlar genelde sohbeti tercih ettikleri için hazır bilgilerden ziyade muhabbet havasında tecrübesi olan kişilerden güncel bilgi istiyorlar.

ben kurye olurum belki diye direk "A" sınıfı ehliyet aldım 22 yaşımdayken ve şu anda 23 yaşındayım ve "A" sınıfı ehliyetim var ama günümüz koşullarını gördükten sonra kurye olmaktan vazgeçtim.

Düşsen, birine vursan, bi araca vursan, çocuğa vursan, duvara dalıp ölsen. Bu gibi şeyleri göz önünde bulunduruyomusun da insanların/kendi canını hiçe sayıp yaşın tutmayan işlere kalkışıyosun? Adam yasa koymuş YASA. Çıkmayacaksın dediyse çıkmayacaksın bu kadar basit. Ben 20 yaşındayım A2 var ancak daha emniyete dosyalarımı vermediğim için site içinde activa kullanmıyorum. Bi akıllı siz misiniz kardeşim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar