Mondial SFC 100 motorum tahliyeden benzin akıtıyor.

Öncelikle merhabalar Mondial SFC 100 Snappy X sahibiyim. Motorsikletimde böyle bi sorun var birazda fazla yakıyo sanırım akıtmasından dolayı. Motor rolantide çalışınca herhangi bir sıkıntı yok ama viteste seyir halinde 60 Km/h geçince bide düşük hızlarda motoru sıkıştırınca yapıyo. Uzun yol pek yapmıyorum. Mahallede kullanıyorum dur-kalk sürüş gibi. Motor 2012 model hava filtresi orjinal değil. Performanslı olması için değiştirdim. Bundan dolayı zengin karışım mı yapıyo yoksa pislik falan mı var karbüratörde bunu öğrenmek istiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Fotoğraf:

filtreyle benzin akıtmasının bi alakası olmaz.benzin tahliyesi için karburatör üzerinde bi vida var karburatördeki pis benzini arada sırada akıtmak için kullanılır belliki titreşimden yata diğer sebeplerden senin vida gevşemiş tahliyeden benzin atıyor.hiç elinden gelmiyorsa motorcuya uğra 10 saniyede sıkar para bile almaz

filtreyle benzin akıtmasının bi alakası olmaz.benzin tahliyesi için karburatör üzerinde bi vida var karburatördeki pis benzini arada sırada akıtmak için kullanılır belliki titreşimden yata diğer sebeplerden senin vida gevşemiş tahliyeden benzin atıyor.hiç elinden gelmiyorsa motorcuya uğra 10 saniyede sıkar para bile almaz

Teşekkür ederim hocam. O vidayı biliyorum bi deneyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar