İstanbul'da Kask İçin Mağaza Tavsiyesi ? Shark Vancore (yardım)

İstanbulda yakın zamanda kask vb ekipman bakarken gören duyan bilen yada genel olarak şu mağazada bulabilirsin diyebileceğiniz güvendiğiniz bir yer var mı ? Eylülde kurban bayramından önce veya sonra artık ne zaman müsait olabilirsek işten İstanbula gelip Kask almak istiyorum lakin bütün günümü mağaza mağaza dolaşıp vaktimi ziyan etmek istemiyorum.
Fiyat konusuna gelirsek zaten Shark Vancore modeli için belirlenen fiyatlar belli 950-1050 tl arası pek sorun değil internetten almak istemiyorum çünkü güvenmekten ziyade o kask gelene kadar olacak mı olmıcak mı ne olcak ne biticek stresine girmeden hem İstanbula uzun zaman sonra gelip gezmek hemde kask almak istiyorum açıkcası yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa cidden çok makbule geçer. Ben bu kaskı İstanbul Avrupa-Anadolu yaka fark etmez nereden alabilir bulabilirim ?
HE3900EBLK-2.jpg

Anes Motorda var, internet sitesinde görünüyor. Bir arayıp hangi mağazasında var öğrenmeniz lazım. Beşiktaşta , Halkalı da ve Hasanpaşada mağazaları var.

Anes Motorda var, internet sitesinde görünüyor. Bir arayıp hangi mağazasında var öğrenmeniz lazım. Beşiktaşta , Halkalı da ve Hasanpaşada mağazaları var.

Teşekkürler bu hafta içi arayacağım İnşallah :) hiç bu mağazadan alışveriş yapan birileri var mı ? sorun yaşarmıyım acaba :silent:

Shark modellerini satıyor mu bilmiyorum fakat aksesuar ve ekipman alışverişi için şirinevler e5 yol kenarında bulunan motoplus isimli mağazayı tavsiye edebilirim.

Sattığı ürün hakkıdna yeterince bilgi sahibi ve bu bilgiyi güzel bir şekilde aktarmakta. Ayrıca soru sormazsanız butik mağazadakiler gibi yanınıza gelip aradığınız ürünün herhangi bir markasını kendi kafasına göre tanıtıp övmez, üzerinde herhangi bir satış,pazarlama yada ikna teknikleri uygulamaz.
Dükkana gidip istediğiniz kadar zaman geçirip ürün deneyip soru sorup almadan cıkış yaptığınızda herhangi bir asık surat görmezsiniz.
Dükkan benim gibi övdüm fakat fiyat olarak da piyasada bulunan fiyatlara yakın rakamlar sunuyorlar. Haliyle shark modeli varsa yada aradığınız başka ekipman o mağazada mevcutsa bir göz atmanızı tavsiye ederim.
Satış sonrası da mağazayı telefonla arayıp teknik veya benzer desteği oldukça güler yüzlü şekilde alabiliyorsunuz :)

Not : sadece 3-5 sefer alışveriş yaptım o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar