Sadece Müzik Dinlemek İçin İntercom Tavsiyesi?

Merhaba arkadaşlar, Kaskım Shoei Qwest. tek amacım telefonuma baglanıp müzik dinlemek ve navigasyonun direktiflerini duymak. Daha fazlasına ihtiyacım yok. Haparlörleri kaliteli bu tarz bir ürün biliyormusunuz acaba? KNMASTER intercom u sipariş vericem büyük ihtimal. Sizce ihtiyaçlarımı karşılarmı?

Son düzenleme:
Hocam teşekkürler tavsiye için. Ben çift haparlörlü birşey bakıyorum müzik aglırlıklı kullanacagım için stereo olması önemli.

Siz alıp kullandınız mı? Ürün açıklaması bana mono (tek) kulaklık gibi geldi. Yani sadece gelen aramaya cevap verebiliyorsunuz, medya veya navigasyonu oynatabildiğine dair bir bilgi göremedim.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
http://www.banggood.com/1000m-Motorcycle-Helmet-Intercom-BT-S2-Waterproof-For-Wired-Wirelessh-Helmet-p-997638.html
Bende bu var. Interkom olarak denemedim, sadece radyo ve bluetooth kulaklık olarak kullanıyorum.

Ses kalitesi beklediğimden iyi ama 100km/h üzerinde rüzgar gürültüsünden bir şey duyamıyorum.(LS2 FF396 kullanıyorum)
Kaskınızda hoparlör için oyuklar varsa sıkıntısız kullanırsınız.

Merhaba arkadaşlar, Kaskım Shoei Qwest. tek amacım telefonuma baglanıp müzik dinlemek ve navigasyonun direktiflerini duymak. Daha fazlasına ihtiyacım yok. Haparlörleri kaliteli bu tarz bir ürün biliyormusunuz acaba? KNMASTER intercom u sipariş vericem büyük ihtimal. Sizce ihtiyaçlarımı karşılarmı?

şahsen bu linkteki üründen kullanıyorum.

alalı 2 sene kadar oldu. Ses kalitesi ses yüksekligi gercekten cok tatminkar. Öneririm. Ama aynı satıcı değil tabi.

Müzik calar. Videoyu dinletir.Aramayı tek tusla acar kapatır. Radyo var ve cok iyi cekiyor. Kasklar arası ses güzel.

Şarzı 1.5gün gidiyor 20 dk da fulleniyor.

isterseniz özel mesaj atın yardımcı olmaya calısırım

şahsen bu linkteki üründen kullanıyorum.

alalı 2 sene kadar oldu. Ses kalitesi ses yüksekligi gercekten cok tatminkar. Öneririm. Ama aynı satıcı değil tabi.

Müzik calar. Videoyu dinletir.Aramayı tek tusla acar kapatır. Radyo var ve cok iyi cekiyor. Kasklar arası ses güzel.

Şarzı 1.5gün gidiyor 20 dk da fulleniyor.

isterseniz özel mesaj atın yardımcı olmaya calısırım

Benim almayı düşündügüm üründe bundan hocam. Sanırım işimi görcek en tatminkar ürün bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar