Yeni cbr250r ne zaman çıkar ?

Çift silindirli comfort sport sport+ fonksiyonları falan varmış ne zaman çıkar acaba yamaha düşünüyordum ama vazgeçtim almak için sabırsızlanıyorum ?

2017 de dünyaya 2018 türkiyeye gelir diye düşnüüyorum. Tabi gelirse

şimdi şu an gidip r25 alabiliyorsan gelmemiş ve ne zaman geleceği belli olmayan, hatta türkiyeye geç geleceği kesin gibi olan bir motosikleti beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum. geldiğinde satar 250rr alınabilir.

şimdi şu an gidip r25 alabiliyorsan gelmemiş ve ne zaman geleceği belli olmayan, hatta türkiyeye geç geleceği kesin gibi olan bir motosikleti beklemeye gerek olmadığını düşünüyorum. geldiğinde satar 250rr alınabilir.

Aynen doğru diyorsun kardeşim , İNŞALLAH bir an evvel çıkar

haberlerde 2017 tayvanda çıkıyormuş piyasaya avrupa ve türkiye yok diyorlardı sıra türk e gelince en kalitesiz yıllardır kullandırırlar aynı markayı aynı modeli degişiklik verdigin fazla ücret..

haberlerde 2017 tayvanda çıkıyormuş piyasaya avrupa ve türkiye yok diyorlardı sıra türk e gelince en kalitesiz yıllardır kullandırırlar aynı markayı aynı modeli degişiklik verdigin fazla ücret..

Onlar kaybeder sonrada niye yamaha geçiyor demesinler aslında arz talep meselesi bizimkilerde protesto etsin almasın eski modelleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar