Değerli talebem,
Hafta içi Yapı Kredi Plaza, hafta sonu da Büyükçekmece Albatros sahil şeridine gelirsen seni bizzat ortamıma sokacağim, söz veriyorum. Tabii ortam seni kabul eder mi bilemem, göreceğiz.
Kadınlar ile iletişim konusunda da senin elinden tutup gerçekten kültürlü ve güçlü kadınların olduğu mekanlara götüreceğim. Benden değil nasıl sosyal olunacağını onlardan ögreneceksin ; )
Malum Türkiye' de ben olmadan Ceo ya da Genel Müdür olmuş ve bir şirket için hayati kararlar alabilen kapasitede olan kadınlarla tanışman, ben olmadan imkansız olacaktır.
Bu arada evliyim ve 1,5 yaşında bir çocuğum var. Hali ile hafta sonu sürekli parka gitmek zorundayım.
Hafta sonu gelirsen parkta seni yaşıtlarınla da tanıştırabilirim
Bu sefer gerçekten ..
Sağlıcakla.
Sevgili öğretmenim,
Size defalarca özel hayatınızla bir ilgim olmadığını, buranın bir sanal ortam olduğunu ve gerçek yaşantılarınızla burayı ayırt etmenizi söylememe rağmen ısrarla gerçek kimliğimi öğrenmeye ya da kendi özel hayatınızı burada pazarlamaya devam etmektesiniz. Bu durum biraz can sıkıcı hal almaya başladı. Tarafınızdan taciz edilmeye başlandığımı hissetmekteyim. Lütfen kendi özel hayatınızı kendinize saklayınız, benimkini de bana bırakınız. Bazı şeyler gizliliğini koruyunca daha değerli oluyor inanın bana.
Tekrar ediyorum, ne iş hayatınız, ne yaşınız, ne eşiniz, ne çocuğunuz, ne yıllık geliriniz, ne haftanın belirli günlerinde nerede olduğunuz, hangi rengi sevdiğiniz, vb. özel hayatınızla alakalı hiçbir şey zerre kadar umrumda değil maalesef. Biliyorum yapınız ya da iş hayatında bulunduğunuz mevki, sizi taktir etmemi ya da "Vay be... Herife bak ne kadar da prezentabl." dememi çok istiyorsunuz. Üzgünüm ama dünyaya çok farklı pencerelerden bakıyoruz. Sizin aslında bu bahsettiğiniz özel hayatınızdaki konumun arkasına saklanan vizyonsuz bir çomar olduğunuzu, şu son birkaç gündür gün yüzüne çıkardığım için belli ki bana sinirlisiniz. Anlıyorum, ama bunlar hep sizin suçunuz. Yeri geldiğinde daha fazla rezil olmamak için susmayı tercih etmek yerine kendinizi daha da yerin dibine sokmayı tercih ettiniz. Yeri geldi bir sene önce yazdığım yazıları araştırıp önüme saçma sapan kendi aklınızca beni yerecek şekilde(!) sundunuz. Yeri geldi "Ha-ha müsaade öyle yazılmaz ki seni öğretmenime söyleyeceğim ha-ha anadil birleşik yazılır laylaylay" gibi ilkokul öğrencisi taktikleri ile "Bari dil bilgisinden vurayım." mantığınızla saldırdınız.
Çomarsınız ve çomar kalacaksınız.
Trajikomiksiniz.