Bütün mesajları okudum edilmeyen laf söylenmeyen söz kalmamış ama kimse bilmiyorki başta o kızın göz kırpıp güldügünü onun üzerine döndügümüzü ve samimi rahatsızlık vermeden içimizden geldigi gibi davrandıgımızı ,
Ben ankarada yaşıyorum diksiyonum sokak agzı ve yüzünden epey bozulmuş bunun farkındayım ama bu aşagılama gerektirmez yargı gerektirmez. bu kadar mükemmelseniz siz mükemmel kalın ben böyleyim arkadaşım.
Yorumlarınız için iyi yada kötü yinede sağolun bir kurgu yok üstüne bayanların bundan haberide var sorduk tabiki mozaikliyeğimizi söyliyerek bazı arkadaşlar gerçekten çok dar pencereden bakıyorşar ama onada saygım var. İyi forumlar
" Kızlar bize göz kırptı ve güldü " iddianız doğruysa sözlerimi geri alabilirim ancak olayı şu 3 senaryo ile incelemek lazım ;
Bir kahve zincirinde oturuyorsunuz, karşı masada 2 güzel kadın oturuyor ve sizden haberleri bile yok. Siz ise hanımefendileri çok beğendiniz.
Senaryo 1 ; Karşı tarafın sizden haberi yokken masaya oturdunuz ve durduk yere dediniz ki " sen ne güzel kahve içiyorsun öyle ".
Şimdi siz nesiniz ? Karşı tarafin tepkisi ne olursa olsun nesiniz siz ?
Senaryo 2 ; Karşı tarafın sizden haberi yokken masaya geldiniz ve dediniz ki ; " oturabilir miyim ? ". Buna kimse bir şey diyemez.
Senaryo 3 ; Karşı taraf size göz kırptı ve açık bir teklif yaptı ... gerisi kimseyi ilgilendirmez.
Bence " senin anana bacına yapılsa hoş mu ? " diyen kesim " nasıl çoğalacağız biz ? " diyen kesim de konunun yanlış yerlerinde.
Yazdıklarım için son söz " ARİF OLAN ANLAR ".
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------
E ihtiyar hala burada imlaya takılmanız sizi komik duruma düşürüyor farkında değil misiniz?
İmla hatalarım olmuştur, oluyordur ve olmaya da devam edecektir.
Eğitim hayatımın hiçbir evresinde Türkçe derslerim iyi olmamıştır.
Ama ona rağmen okuduğumu anlayabiliyorum sizin aksinize. Arada 1 harf eksik olur, bir boşluk fazladan olur çok ş'apmamak lazım.
Yoksa siz eski Türkçe öğretmenlerimden birisiniz de beni mi trollüyorsunuz?
Ya da burası bir yazılı sınav da benim mi haberim yok?
Alın size satır başı, yaşlı gözleriniz acı çekmesin.
Aha bir satır başı daha.
Söylediklerimi yap, canımı ye !
Aferin sana.
Şimdi otur !
5 pek iyi.