Arctic Cat Arctic Cat TRV 550i

Bildiğim kadarıyla plaka kaydı falan yaptırmıyorsun fakat trafiğe çıkıp ta yakalanırsan cezası var

teşekkürler bilgi için bayiye gidip inceledim biraz ellerinde sadece bu model vardı zaten sipariş üzerine diğerlerini de getirtebiliyoruz dediler. kullanamadığım için bilgi veremiyecem şimdilik ama genel olarak güzel...

teşekkürler bilgi için bayiye gidip inceledim biraz ellerinde sadece bu model vardı zaten sipariş üzerine diğerlerini de getirtebiliyoruz dediler. kullanamadığım için bilgi veremiyecem şimdilik ama genel olarak güzel...

Daha öncede dediğim gibi bizim burda şehir içinde kiralayan bi yer var turu 10 lira uzun bir mesafe değil 4 5 km bi alanda gidip geliyoruz üzerinde plakaya rastlamadım fakat şehir dışında kullanırsan plaka kaydına gerek yok birde T3 belgesi diye birşeyler var nedir bilmiyorum bunlara alınmış

Yurtdışı birçok forum sayfası var maalesef ülkemizde buda eksik

Link verebilir misin ? Translate işimizi görür oradaki bilgileri buraya çekeriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

Forum sayfalarından biri Forum budur.Arada bir bende bakarım fakat ingilizcemiz ülke geneli kıt :(

Link verebilir misin ? Translate işimizi görür oradaki bilgileri buraya çekeriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------

Forum sayfalarından biri Forum budur.Arada bir bende bakarım fakat ingilizcemiz ülke geneli kıt :(

Birçok güzel video ve görsel var sayfada yanlız translate o kadar iyi çevirme yapmıyor :)

Konu atv dışında herşeye ulaşmış :) kullanıcısı burada bulmak biraz zor arazi şartlarında kullanıldığından dolayı uğramazlar buraya

Sahibinden.com'da yüzlerce ikinci el ilanı var forumad kimse yok oda ilginç

Arctic cat diğer atv markaları ile kıyaslanamaz en azından ülkemizdeki atvler ile kıyaslanamaz çok araştırdım amcam için fiyatı yüksek diye alamadı bunu Kuba'nın 400 bi serisini almıştık.

Yakıt tüketimi ve yedek parça hakkında bilgi verecek birleri var mı buralarda

Yakıt tüketimi ve yedek parça hakkında bilgi verecek birleri var mı buralarda

Yakıt tüketimini bilmiyorum ama bu modeller T3 belgesi çıkartılarak getiriliyor. Yedek parçalarıda aynı şekilde T3 belgeli olarak geliyor bu yüzden fiyatları amerika fiyatlarından daha uygun

T3 belgesi traktör sınıfına giriyor anlamına gelir bunlar traktör diye mi geçiyor şimdi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar