a1 ehlıyet ve motovlog başlangıcı komik montaj ve yola fırlayan çocuklar :)

herkese merhaba a1 ehliyetimi yarın alacapım direksiyon sınavım kaldı sitenin içinde dolaşıyorum tek. umarım kanalımı beğenip destek olursunuz çok sevinirim olursanızda yaşım 16 her türlü soruya açığım. yarında a1 ehlıyet direksıyon sınavım videom gelevek bu örnek bir video kanalımda 1 tane daha video var umarım beğenip abone olursunuz :) çok teşekkür ederim

https://youtu.be/hUwdp5r91Fo

Çocuklar diye başlık olmaz.Sen cocuksun biz koca adamlarız.Senden büyük çocugumuz var .Videoya attığın başlık ne öyle
Çocuklar||Olayın ciddiyetini kavralan||kaza geliyorum dedi|| KAVRALAN ne?

Videoda ne anlatmaya çalıştın bize ?Olm ne izledim lan ben szdflşsdlş

Hevesini kırmayayım ama azıcık daha büyü ondan sonra vlogluk yaparsın .

Sonu "Adam" ile bitmeyen kanal adı seçtiğin için tebrik ederim genç arkadaşım.

Sonu "Adam" ile bitmeyen kanal adı seçtiğin için tebrik ederim genç arkadaşım.

" kadın yada bayan " versiyonlarıda var bunun :) hey gidi günler hey kimler ders vermeye başladı millete , millet kimleri izliyor üzülüyorum valla. popom düzleşti yıllardır motor sürmekten tur haricinde videom yok :) hele 1 yıldır motor sürüp inceleme videom hiç yok :) neyse ufaktan sitem ettim gidiyorum :)

( konuyu açan arkadaş üstüne alınma )

Mont yok, eldiven yok. Sadece 10 saniye izledim. Kötü örnek oluyorsunuz. Ekipmansız bari motovlog mudur nedir yapmayın şunlarıo.

" kadın yada bayan " versiyonlarıda var bunun :) hey gidi günler hey kimler ders vermeye başladı millete , millet kimleri izliyor üzülüyorum valla. popom düzleşti yıllardır motor sürmekten tur haricinde videom yok :) hele 1 yıldır motor sürüp inceleme videom hiç yok :) neyse ufaktan sitem ettim gidiyorum :)

( konuyu açan arkadaş üstüne alınma )
Genel olarak Motovlogger'lar berbat motor süren kişiler. Trafikte o kadar tartışma yaşamanın başka bi açıklaması yok. Benim 5 senede yaptığım tartışmaları adam 1-2 günde yapıyor.

Ben bu video'nun ne anlattığını anlayamadım. Amaç nedir? Mesaj nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar