Motor Ustaları(!) Mizah Ve Gerçeklik İçerir

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Efsane video :queen:

Kırmızı çonta:cat: , bu muhabbeti birebir yaşadım :mrgreen:güzel ele almışlar, ama keşke daha ince espriler tasarlayıp çekse imişler.

DKN

yatak boşaltmış motorlarda koka kola kullanıyoruz dedikten sonra hunharca gülmeye başladım :mrgreen: devamını yarın izlicem, en mutsuz olduğum an da açarım

efsane ti ye almışlar gerçekten:cat: sağlam güldüm ama malesef merdiven altı tamircilerde durum bu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Reklam olmasın ama...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzledikten sonra açıp baktım benim yataklarda bira kutusu kullanmışlar nereye şikayet edicez?

Bu nasıl bi ustalıktır. Bu nasıl bi esnaflıktır.
Adamların söyledikleri, konuşmaları takındıkları tavır tamamen sahte... Birde karşısındakini mal yerine koymaları yok mu? hah orada kopuyorum işte. Kimse kusura bakmasın.
Kırmızı contanız bol olsun, tekerinize taş değmesin.

böyle usta çırak ilişkisi var dimi hala, tiyatro fena olmamış, çırak diye seslenince bende 10 yaşında bişey gelecek sandım kazık kadar adam geldi ya :)

çok güzel ironi :) çok beğendim keşke daha da video çekseler :)
ya da başka videosu var mı bu ustaların bilen var mı?

Valla bende çok güldüm. :) conta muhabbeti gerçekten güzel olmuş. "Yağ kanallarını tıkar falan ama bi şekilde açılır :D "

Ben müziğe taktım. Konu ile tam eşleşme sağlanmış. Bu motoru teslim ettikten sonra sahibinin yolda kalıp söylediği şarkı bu olacak işte:

BİLSEN UZAKLARDA KİMLER AĞLIYOR.
GELEMEM SEVDİĞİM MOTOR YATAK SARIYOR.

HUZURUM KALMADI FANİ DÜNYADA
YAPIŞTI BLOĞA BİR KUTU KOLA.

Süper olmuş :cat: Ben olsam çekimlerde dayanamaz gülerdim. Yine iyi dayandılar :)

Bu nasıl bi ustalıktır. Bu nasıl bi esnaflıktır.
Adamların söyledikleri, konuşmaları takındıkları tavır tamamen sahte... Birde karşısındakini mal yerine koymaları yok mu? hah orada kopuyorum işte.
Biraz safsın galiba :)

Video'yu ve replikleri gerçek ifadeler sanılmış , amacına ulaşmış demekki ^^ :mrgreen::cherry::queen::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar