850 bin tl ye daire satiyorum, adam diyor ki asansoru ufak garaja ihtiyacim yok 500 bin verim( 100 bin pesin kalani kredi). Bazen saka yapiyorlar diye dusunuyorum troll takimi arada kafa yapmaya geliyor sanki.
Benim diyaloglardan..
Kazalı aracı ölü fiyatına alma çalışmaları
Kazası var mı ?
Var birader, yana yattı.
Hmm..
Neyse abi biz bi düşünelim.
Olur.
3 gün sonra
Abi kazalı motor için aramıştım Son ne olur
Birader daha önce aradın görüştük 3 gün geçti diye rakam düşecek değil.
Ama kazalı
Evet biliyorum ve fiyatı da bu..
Abi kazasızına şu kadar diyor adam
Birader git onu al o zaman ne diyeyim. Neden ısrar ediyorsun kazalı motor için
Kısaca her malın bir alıcısı olur..
850 bin tl ye daire satiyorum, adam diyor ki asansoru ufak garaja ihtiyacim yok 500 bin verim( 100 bin pesin kalani kredi). Bazen saka yapiyorlar diye dusunuyorum troll takimi arada kafa yapmaya geliyor sanki.
Daha durun tarla ile takas etmek isteyenler gelecek.
Motorla bir tur bindirmek aman aman,
Almaya karar verip kartaldan motorun sahibi alacak kisinin arkasina oturuyor hani kadikoyde noterden satisi yapacak oraya kadar kullansin gorsun gibilerden.. kadikoye geldigi anda motorun sahibi indigi anda bankanin onunde adam basıyor gaza motoru caliyor.. bu şekilde bir cok olay var, kazayi gectik adam motoru caliyor..
Benimki de şu an ilanda. Az önce devremülkle takas teklifi geldi..![]()
Cb500f imi geçen hafta sattım alan arkadaş da ailevi sebeplerden ötürü satıyor. Ben nmax'i satıyorum![]()
Arkadasin Bajaj 200 NS Yi satisa cikardik boga ile takas teklifi geldi :queen:
Dostum bana da geldi hem de 51.hafta Aralik sonu yani
Bunun dışında arsa, cep telefonu, klasik araba, fiber tekne, aciklamaya ozellikle takasa acik oldugum scooter modellerini yazmama ragmen deli gibi vitesli motor takas teklifi geliyor.
Motoruna xxxx tl vereyim gibi yazdigim fiyatin 3-4 bin asagidinda teklifler beni en delirten. Adamin parasi kiymetli bizim malimiz çöp.
Son olarak da dun bir arkadaş aradi ilana detayli olarak yazdigim herşeyi tekrar sordu. Ilani okudun mu dedim hayir direk aradim dedi. Sonra en son kac hiz yaptin dedi. 170 gordum dedim. Bu 390lik degil mi ben pulsarla goruyordum 170 dedi. Kardes bu ciplak makine hiz icin yapilmamis dedim. Bunun ara hizlanmalari ve torku iyidir dedim. O zaman bi düşünek dedi. Sen bilirsin dedim.
Maceralar devam edecek gibi duruyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:28 ----------
Nmax i satiyor musun ?Sebep ?
Bu muhabbetler daha ziyade degeri düşük motorlarda oluyor. 35bin TL sonrası fiyatlarda alıcılar bilinçli, varlıklı, soruları akıllıca ve tetkik etmeden almıyorlar. Yani üst kademelere cıktıkca kalite artıyor alıcılarda.Daha rahat ediyorsunuz. Ama sen de varlıklı olmalısın.))
Bu muhabbetler daha ziyade degeri düşük motorlarda oluyor. 35bin TL sonrası fiyatlarda alıcılar bilinçli, varlıklı, soruları akıllıca ve tetkik etmeden almıyorlar. Yani üst kademelere cıktıkca kalite artıyor alıcılarda.Daha rahat ediyorsunuz. Ama sen de varlıklı olmalısın.))