artık sıkıldınız ama sizden başka danışcak kimsem yok

ben 18 yaşında bi kardeşinizim 1 yıldır motorsiklet tutkusu var. bütün motovlogları vs falan izledim bu senede ehliyet ve motor alıcam.(ekipman zaten alcam ekipmansız olmaz)

benim motor için 2000 tl civarı param var ben bu paraya 2. el neler alabilirim ne alırsam akıllıca olur?

saygılar...

O paraya iki el Kuba çita 150 cc alabilirsin..
Parasının hakkını verir.
Umarım sigorta ve devir işlemlerini hesaba kattın.

Aklına takılan herhangi bir soru için mesaj atabilirsin.

Ben MH 125 Drift almanı öneririm. Hem motoru hem de görünüşü itibari ile 2 bin lira civarında rakipsiz diyebilirim.

yaşın daha küçük çok gençsin hiç bulaşma çinliye az daha para biriktir düzgün bir şey al. Anladığım kadarıyla ekipman için bütçe ayrılmamış. Başlamadan pişman olma derim.

O paraya bisiklet al,bir kask ,temizinden güzel bir spor ayakkabı,tayt.Gez, yeni moda kardeşim.

Valla 2000 liranın içinden minimum 500 düş motoru aileden birinin üstüne yapsan sigorta minimum o kadar çıkar
120 lira devir teslim düş
Ne kaldı 1380 ne alınır diyorsan 2.el cg başka bişey alamazsın onuda satamazsın zaten hurda olur sende

En iyisi boşver
elektrikli motor al sen kendine başka bişey düşünme

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öcelikle bu memlekette 5 liranın altında motor alınmaz.
Ehliyet alacaksın minimum 1 , ekipman alacaksın minimum 1 , motor alacaksın minimum 5 ,sigortan plakan ruhsatın vs.. bitmedi yürütmek içinde paran olacak cebinde. Koy benzini yürüsün değil bu iş , servisi kazası parçası var.
Senin kriterin bastım mı gitsin değil bastım mı dursun olmalı. Hayatının kıymetini bil.
Elektrikli bisiklet motordan tehlikeli (en azından benim trafikte gördüklerim)
Adam gibi eli yüzü düzgün bi bisiklet al ben bu yaşta biniyorum zevki başkadır. Ayrıca motorla sürüşe etkisi inanılmazdır,
Çalış biriktir paranı adam gibi motor al, 2 liralık motorla harcanacak kadar ucuz değil gençlerimizin hayatı..

Ben 18 yaşında... (diye başlıyorsa...) Amaaaannnnn çal patlasın, vur oynasın hobaaaa... dit diridiri dit dit diri diri... :flower:

kardeşim bi ybr cbf diyeceğim ama onlarda uçtu gitti. En akıllısı, sahibinde e girip 2000 tl filtreleme yap, uygun olanı aklına yatır al...

2 bin liraya motor almak varken bisiklet önermenin neresinde mantık var Allah aşkına?
Güzel bir cg al yoluna devam et kardeşim 10 bin km cg kullanan biri olarak söylüyorum. Ayrıca Elbette ki elinde imkanın olsa Japon modellerini önerebilirdik fakat imkan yokluğunda cg alman senin için iyi olur.

Son düzenleme:
2 bin liraya motor almak varken bisiklet önermenin neresinde mantık var Allah aşkına?
Güzel bir cg al yoluna devam et kardeşim 10 bin km cg kullanan biri olarak söylüyorum. Ayrıca Elbette ki elinde imkanın olsa Japon modellerini önerebilirdik fakat imkan yokluğunda cg alman senin için iyi olur.

Apaçi gibi etrafta geziceğine çok güzel bi bisikletle, hiç masraf olmadan istediği gibi gezebilir. Cg almasını önermen mantıksız geliyor bana da

ekipman için 1500 tlye yakın para ayırdım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

Apaçi gibi etrafta geziceğine çok güzel bi bisikletle, hiç masraf olmadan istediği gibi gezebilir. Cg almasını önermen mantıksız geliyor bana da

ne kadar cgde olsa bence full ekipmanlı olunca pek apaçi olmuyo. bide o 100 tllik kafa ütüleyen egzozlardan olmucak

Sahibinden.com da bakacaksın 2000tlye önerilecek birşey yok bajaj boxer bayağı sağlam masrafsız diyorlar

Ben 18 yaşında... (diye başlıyorsa...) Amaaaannnnn çal patlasın, vur oynasın hobaaaa... dit diridiri dit dit diri diri... :flower:

kardeşim bi ybr cbf diyeceğim ama onlarda uçtu gitti. En akıllısı, sahibinde e girip 2000 tl filtreleme yap, uygun olanı aklına yatır al...

18 yaşındayım haklısın deli bi yaş ama canım kıymetlidir. Öle apaçilik yapmam ki zaten o tip şeyleri sevmem

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Eğer bütçe kısıtlı ise bence 110, 125cc motosiklet için 1,5K ekipman bence fazla, Ekipmanı 700Tl gibi fiyata ayarlarsın, 2,500Tl ye Agility 125, MH 125 Drift tercih edilebilir.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Bi cub al trafik öğren araçları tanı ve bu zamana kadar da para biriktir ardından bütcen el verdikce büyütürsün motorunu

Eğer bütçe kısıtlı ise bence 110, 125cc motosiklet için 1,5K ekipman bence fazla, Ekipmanı 700Tl gibi fiyata ayarlarsın, 2,500Tl ye Agility 125, MH 125 Drift tercih edilebilir.

ilerde tekrardan ekipman parası çıkcak. Diycem ama bu seferde motor masrafı çıkar aslında mantıklı gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar