Uçmakdere Gezisi Hızlı Bir Bakış

Merhaba arkadaşlar, zamanla tecrübe kazandıkça hafta sonu gazlamalarımın mesafelerini uzatıyorum.:thumleft: Bu haftasonu Uçmakdere' nin o namının nereden geldiğini öğrenmeye gittim ve tek kelimeyle DİBİM DÜŞTÜ::eek:hmy::. Sen ne güzel virajsın öyle dönmeye kıyamazsın. Bir gün öncesinden bütün günü viraj tekniklerine ayırıp bol bol bilgi topladıktan sonra uygulayabileceğim en iyi yer olarak gördüğüm ve bolca merak ettiğim Uçmakdere' ye gittim ve iyikide gitmişim. Mükemmel bir doğa mükemmel bir atmosfer heryer motorcu dolu.:cat:
Buyrun hazırladığım ufak bir video:

Hocam memleketim diye söylemiyorum ama özellikle son 2-3 senedir yeni yapılan asfalt ile beraber, viraj tekniklerini geliştirmek için çok güzel bir güzergah oldu. Yazlığa gittiğimde gelip geçen motorluları gördükçe mutlu oluyorum. Ama 10 sene evvelki halini de görmenizi isterdim :)

Manzarası muhteşemmiş. Velhasıl gidilecek yol paylaşım için teşekkürler :cat:

Merhaba arkadaşlar, zamanla tecrübe kazandıkça hafta sonu gazlamalarımın mesafelerini uzatıyorum.:thumleft: Bu haftasonu Uçmakdere' nin o namının nereden geldiğini öğrenmeye gittim ve tek kelimeyle DİBİM DÜŞTÜ::eek:hmy::. Sen ne güzel virajsın öyle dönmeye kıyamazsın. Bir gün öncesinden bütün günü viraj tekniklerine ayırıp bol bol bilgi topladıktan sonra uygulayabileceğim en iyi yer olarak gördüğüm ve bolca merak ettiğim Uçmakdere' ye gittim ve iyikide gitmişim. Mükemmel bir doğa mükemmel bir atmosfer heryer motorcu dolu.:cat:
Buyrun hazırladığım ufak bir video:
https://www.youtube.com/watch?v=OBJU_V0H1gY

Bu arada yazlığa her gidişte vidyonuzun sonunda gözüken DumDum çeşme'de durar, motora yaslanır, tütün sarar ve manzaraya karşı 5 dakika mola veririm :) Siz durmmaışsınız ama bir sonraki sefer mutlaka bir uğrayın. Soğuk suyu da fena değildir hani :)

Bu arada yazlığa her gidişte vidyonuzun sonunda gözüken DumDum çeşme'de durar, motora yaslanır, tütün sarar ve manzaraya karşı 5 dakika mola veririm :) Siz durmmaışsınız ama bir sonraki sefer mutlaka bir uğrayın. Soğuk suyu da fena değildir hani :)

Bilgi için teşekkürler, bir sonraki gidişimde mutlaka durup bir su içeceğim. :cherry:

Manzarası muhteşemmiş. Velhasıl gidilecek yol paylaşım için teşekkürler :cat:

Ben teşekkür ederim, hayat paylaştıkça güzel değil mi ?:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar