Bu olay iki yönlü;
Silah doğrutmak kanunen şuçtur oyuncak silah bile olsa 2ile6ay diye biliyorum tabi içimizde hukkuk çu varsa daha net bilgi verebilir. Hiç bir şekilde o polis müsvettesinin yaptığı kabul edilemez , kanunda ne gerekiyorsa gereğini yerine getirirsin..Medeni bir avrupa ülkesi olsak o polis bugün yargı önündeydi ve ciddi ceza almıştı orası da ayrı konu;
Bu ekip yıldız motorsiklet kulubü,üyeleri tahminim burda çok fazla üyesi olduğunu düşünüyorum 1 iki lafım da o arkadaşlara olacak ;
1 Daha önce hiç grup sürüşü yapmadım ama böyle grup sürüşü olmaz yaklaşık 20-30 motor aynı anda giderek trafiği kitlenmez, o an arabada olsam bu ekip karşı hiç iyi şey düşünmezdim.
2 ekiplerinden birisi ufak çaplı kaza yaptı, ekip başkanı ıvırı zıvırı uçmak derede viraj yapma sevdasına düştü, hepsi basıp gitti ilgilenen olmadı, ayıp hemde çok ayıp.. Kaza yapan kişinin motorunu ne üyüleri ne daha önce hiç birisinin görmediği birisi mihmandarlığında getirildi. Klüp işi yönetici vs. oluyorsan bir işe soyunduysan hakkını vereceksin ilgileneceksin, ilgilenmeyecek isen hiç girmeyeceksin. Veya herkes başının çaresine baksın diye önceden uyaracaksın.
Diyecegim o ki motorcuda polis de ikisi de tamamen haklı diyemeyiz,
Hani derler ya öyle başa böyle şapka olur diye , Öyle vatandaşa böyle polis veya böyle polise öyle vatandaş olur..