Öncelikle geç cevap yazdığım için herkesten özür dilerim genelde hafta sonları siteye pek uğramıyorum bir de konu dışı bölümüne zaten uyarı gelmediği sürece de pek girmiyorum.
Şimdi benim burada yaşadıklarımı yazmam pek doğru olmaz açıkçası. Sadece şunu belirteyim ben cin musallatı yaşayan insanlar ile bire bir görüştüm ve bu kişilere uygulanan seanslarda oradaydım. Pek korkulacak bir durum söz konusu değil. Farklı boyutlarda yaşayan bir varlık insana kolay kolay zarar veremez emin olun. Tabi ki siz bir takım ayinler yapıp çeşitli şekillerde davet etmediğiniz sürece! :wiinkk: Cinin insana musallat olması için ruhsat alması lazım bu ruhsatı da emniyetten trafik tescil müdürlüğünden almıyor. Daha farklı şekilde bu izni elde ediyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Çok değerli Fatih abim hatırlıyor musun sana özelden mesaj atarak Ankara'ya geleceğim demiştim hatta TC plakalı lacivert bir Toyota görürsen o benimdir diye espiride yapmıştım, İşte o zaman seans için ulusa geliyordum arada da seni çok sevdiğim için seni görmek ve senin ile tanışmak istemiştim. Ancak nasip olmadı çok üzüldüm. Çünkü seni görmeyi seninle tanışmayı çok istiyordum. Gerçi sonra sen mesajımı geç gördüğünü yazdın ama o zaman ben istanbula çoktan dönmüştüm. Çünkü sadece bir günlüğüne seans için gelmiştim. Neyse sanırım yine ankara'ya geleceğim bu sefer İnşaAllah tanışırız çok değerli sayın abim!
Himm ben çok merakliyim bu konularda . Teşekkürler bilgi icin