Polis Vs Motorcular (Gençler Kapışıyozmu?) Bilinen Video Yayında - Yalnız Adam

Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce direk facebook a attıgımız sonradan bircok kişinin begendigi sevdigi videoyu editlemeyi bitirip bugün yükledim iyi seyirler :)

polis bana bunu dese inadına motor gitmiyomuş gibi yapıp umutlandırır sonra yapabilirsem tek teker sollardım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gaza gelen şahinciler gibisin ,abiler şaka yapmış niye bozuyosun façalarını .Bırak geçsinler fark atsınlar peşinden yetiş rüzgar gibi geç o vivuuvvvvvvvvv sesini duysunlar.Yok olmamış beğenmedim:=)

Gaza gelen şahinciler gibisin ,abiler şaka yapmış niye bozuyosun façalarını .Bırak geçsinler fark atsınlar peşinden yetiş rüzgar gibi geç o vivuuvvvvvvvvv sesini duysunlar.Yok olmamış beğenmedim:=)
Güzel olabilirdi haklısın ama inan o an baya yorgunduk ve şaşırdık biraz 😄 Pekte aklıma gelmedi ne yalan söyliyim
biraz avans verip tek teker geçseydiniz fena olurdu :)
Aynen buda güzel fikir heyecanla birdahaki meydan okumayı bekliyorum bende 😄 Denicem bunu
Güzel makara olmuş :D

Evet daha sonra abilerle çay filanda içtik güzeldi yani güzel görüntüler güzel insanlar :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------

daha önce bu ve benzeri çok durumla karşılaştım..aklım fırmalığa fena çalışıyor kesin yapardım :)

not:tek teker bilmiyorum yapamazdım onu :)

Evet benimde başıma geliyor normalde ankarada 2-3 defa geldi başıma ama bu en iyisiydi 👍😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar