Gezi başlığını cumartesi 15:00 gibi farkettik,oğlumla konuşarak katılmaya karar verdik.Hemen hazırlıkları yaparak yola çıktık.Geziyi düzenleyen ve katılan arkadaşlardan hiçbiri ile tanışmıyorduk,baştan söyleyeyim ki hepiniz çok iyi arkadaşlarsınız. Dost olunacak arkadaşlar,çok teşekkür ediyorum,oğlum ile bana çok güzel bir kamp ortamı yaşattınız.
TEM den hasdala girdik ve göktürk köyü migrostan alışveriş yapmak için vede MT konvoyunu görelim diye motoru migrosun önüne çektik.

yarım saat kadar bekledikten sonra yolda rastlarız diye gaz açtık. tabi bölgeyi bilmiyoruz terkos durusuya gitmişiz,köylüler tarif etti geri döndük. Ağaçlıya gelip grubu aramaya başladık ama nafile. sonunda engine telefon ettik ve bizi karşılamak üzere shell e bir arkadaş geldi. Bunun kıymetini kampa doğru yola koyulunca anladık,curisier makina ile off road kilometrelerce gelip bizi karşılamak büyük jestti.Refakatçimız , gün batımı kamp yeri

Kampımız gün batımında harika görünüyor.

gölün kenarında hilal konumlandık

Oğlum Cafertayyar çadırımızı kurmaya başladı

güneş battı. işte kamp böyle olur

Havalı tüfekle balık avlıyoruz

Motorlarımız,çoğunluk curiser,tek enduro benim KLR ama offroad sürüşlerde benim makinayı çatlattılar yani,bravo sizlere demekki at sahibine göre kişnermiş

Atıcılık denemeleri,tabi pet şişeye atıyoruz

Kamp ateşini yaktık

Gitar,nargile,nefis çay daha ne olsun

oğlumun keyfi yerinde

benim resmim kötü çıkmış

Sucuklarda pişiyor,hadi bakalım afiyet olsun

yemekten sonra nargile keyfi

patateslerde sıralanmış

motorcu reflektörlü olur

dumanı geç üflesende yüzün görünseydi dostum

gece yarısı savaş ultra-extra-large geldi. geceye renk kattı

Akalteke Reiste savaşla birlikte geldi,seni tanıdığımıza çok memnun olduk reis,bize unutulmaz bir gün yaşattın

Boşuna XXXXXLLLLL değilsin valla savaş,2 kilo köfte,3 kilo sucuk,4 kilo biber,5 kilo patlıcan, bi ara korktum sıra bize gelecek mi diye

Reis güvenlik tam dediyse tamdır

Cafertayyar ateşi canlandırmaya çalışıyor

Oğlum ilk kez böyle bir kamp yaptı (bende),etrafı hayranlıkla süzüyor

bu poz arşivlik olmuş Savaş
Murat isimde yanılmadım umarım

Engin tam teşkilat hertür kamp malzemesi var,işte kamp ocağı,nefis çay demleniyor

toplu resim,ışık topu neden oldu bilmiyorum,uzaylılar olmasın

Yeşilaya haber vermek lazım. Ağızada sigara,bir elde nargila-çay,öbür el közü karıştırıyor

Sabah oldu, bizim çadır ve KLR

Sabah sporu balıkçılık ve atıcılık,Reis hiç uyumamış

motorlarımız sabah güneşinde pırıl pırıl

çoğunluk uykuda

Sabah güneşi kampımıza doğuyor

toplanma zamanı
çok güzel bir gün böyle bitti
arkadaşlar kahvaltı için grub halinde hareket ettiler,biz oğlumla ağaçlıya denize gittik.
Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum,sizleri tanımak güzeldi.
Coşkun Kılıç