Çalıntı Yamaha XMAX 250 - Ümraniye

Merhabalar,

Ümraniye Esenevlerdeki evimin önünden parlak gri renkte Yamaha XMAX 250 marka motorum çalındı bu sabah. Plakası 34 VT 5730. Ön çamurluğunun olmaması en önemli özelliği. Gören ya da duyanların 05332526760 nolu telefondan ulaşmalarını rica ederim. Fotoğrafları da aşağıdadır.

Kilit vs. yok muydu? Resimler görünmüyor bir de. Umarım bi an önce bulunur geçmiş olsun.

Motoru her zaman kilitlerim. Dün akşam kilitlemedim ve bu başıma geldi. Tek bir foto yükleyebildim. Onu da tekrar yüklüyorum dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Merhabalar, bulana/görene para ödülü de verilecektir.

Motoru her zaman kilitlerim. Dün akşam kilitlemedim ve bu başıma geldi. Tek bir foto yükleyebildim. Onu da tekrar yüklüyorum dostum

[url]http://i.hizliresim.com/QQXQnA.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Merhabalar, bulana/görene para ödülü de verilecektir.

Ah be dostum keşke kilitlemeden bırakmasaydın. Zaten motoru çalınanlar genelde hep bunu söyler: sadece bi akşam kilitlemedim. Demek ki senin motora her akşam bakıyorlardı kilitlemediğin zamanı kollamışlar. Yoksa tesadüfen o akşam gelip kilitsiz bulacaklarını sanmıyorum. Fotolar sadece bende mi görünmüyor anlamadım iş yerinden girdiğim için olabilir belki de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

Evet iş yerinden girince görünmüyomuş mobilden görünüyor.

Motorum bulunmuştur. Çalanlar motoru çalıştıramadığı için Fikirtepe Motor Colours'a gelip çalıştırmalarını istemişler. Onlar da motorun çalıntı olduğunu anlayıp plakalıktan Kadıköy Ersoy Motor'u aramışlar. Servis bakımlarını Ersoy motor'da Gökhan abiye yaptırıyordum. Onlar da bana haber verdi.

Fikirtepe'deki Motor Colours ilgilenmeyip yardımcı olmasaydı şu an motorum hala kayıptı. Canları pahasına motoru bırakmamışlar. Zira bıçak bile çekmişler ustalara. Duyarlı davranışları nedeniyle bir kez daha Motor Colours sahiplerine teşekkür ediyorum. Böyle değil usta bulmak, insan bile bulmak zor artık.

Ersoy Motor'un plakalığını kullanmak işime yaradı. Bu kadar ufak detaylar bile işe yarıyor gördüğünüz gibi...

Valla senin adına çok sevindim gözün aydın, ustalara ufak da olsa bi güzellik yapsaydın :)

Gözün aydın, artık 5 dk markete uğramak için bile kilitsiz bırakmazsın heralde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
garıplık plaka takmayanlarda. Benım gozumde her plakasız motor calıntı damgası yer ! o kadar!

Gördügüm her 4 motordan 1 tanesi plakasız banada trafigi tehlikeye atma cezası yazsınlar

Motocolours goztepe hastanesinin orada ki yer degil mi? İyi insanlar onlar zaten, tavsiye ederim bende. Allah razı olsun. Size de gecmis olsun.

Motorum bulunmuştur. Çalanlar motoru çalıştıramadığı için Fikirtepe Motor Colours'a gelip çalıştırmalarını istemişler. Onlar da motorun çalıntı olduğunu anlayıp plakalıktan Kadıköy Ersoy Motor'u aramışlar. Servis bakımlarını Ersoy motor'da Gökhan abiye yaptırıyordum. Onlar da bana haber verdi.

Fikirtepe'deki Motor Colours ilgilenmeyip yardımcı olmasaydı şu an motorum hala kayıptı. Canları pahasına motoru bırakmamışlar. Zira bıçak bile çekmişler ustalara. Duyarlı davranışları nedeniyle bir kez daha Motor Colours sahiplerine teşekkür ediyorum. Böyle değil usta bulmak, insan bile bulmak zor artık.

Ersoy Motor'un plakalığını kullanmak işime yaradı. Bu kadar ufak detaylar bile işe yarıyor gördüğünüz gibi...

Çok sevinçli bir haber hem sizin adınıza hem camia adına
Motor Colours firmasının ismini yayalım, bence bir başlık açın sadece onlarla ilgili. Ya da onlarla bir röportaj yapıp yayınlamalı.
Ki ibreti alem olsun, böyle insanlar el üstünde tutulmalı ki özenilsin.
Demek ki hırsızla motoru çalıştıracak usta arıyırlar, onlar bulamayana kadar tüm ustalara ulaşılmalı

Böyle güzel haber ve insanların var olduğunu duymak, insanı mutlu ediyor.

Geçmiş olsun. Acaba ustalar bir boşluk bulup polise haber verselerdi ve o hırsızlar yakalansalardı, yargılamaları tutuksuz mu olurdu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar