bu motorda rodaj nasıl yapılacak kullanma kılavuzuna göremi yoksa 6 bin 7 bin devirdemi ilk motorda rodajın ... koydumda 2ci motorum olacak nasıl yapacaz bu rodajı?
bu motorda rodaj nasıl yapılacak kullanma kılavuzuna göremi yoksa 6 bin 7 bin devirdemi ilk motorda rodajın ... koydumda 2ci motorum olacak nasıl yapacaz bu rodajı?
bende kocaelide oturuyom 0da sadece ruhsat plaka 225tlmi?
Pardon =232,50 TL
Ruhsat=190TL + Ek1 Belgesi =25TL+ Plaka=17,5TL TOPLAM =232,50 TL
Kocaeli neresinden?
Ocak ayında kullanmayı denediniz mi ankarada. Motor stop etmeyi geçtim çalışmıyo bile ya. 2-3 dakka marş, aragaz uğraşıp çalıştırdım sonra da yüksek devirde 5-6 binde tutmak gerekiyo motor ısınana kadar.Arkadaşlar, bazı motorlar sorunlu olabilir bu hepsinin sorunlu olacağı anlamına gelmesin. Benim motor 2015 model ve yokuş aşağıya inerken veya ferenleme durumunda gaz kesip motor freni yapıyorum hatta debriyajda sıktım şimdiye kadar da stop etmedi. Onu buraktım İnsanlar bu makina ile Avrupa turu türkiye turu gibi turları yapanlar var.
Arkadaşlar, bazı motorlar sorunlu olabilir bu hepsinin sorunlu olacağı anlamına gelmesin. Benim motor 2015 model ve yokuş aşağıya inerken veya ferenleme durumunda gaz kesip motor freni yapıyorum hatta debriyajda sıktım şimdiye kadar da stop etmedi. Onu buraktım İnsanlar bu makina ile Avrupa turu türkiye turu gibi turları yapanlar var.
Arkadaşlar şuanda honda 125 lik makıne kullanıyorum artık yavas yavas acemılıgımı attıgımı dusunup yaklasık 10k km yaptıktan sonra cc yükselticem inşallah. Maksimum bütçem 7-8 olduğunu içinde pulsar a yönelmek zorunda kaldım. Stop etme sorununu da aşikar fakat bu fiyatlara da başka motor yok gibi bir şey. Belki bilerek lades olmak oluyor bu ama sizce almalı mıyım bu aleti ?