yamaha bws 100

arkadaşlar galiba bu motor artık üretilmiyor ama motor çok hoşuma gidiyor.Bulunduğum şehirde ikinci elini satan 2 kişi var biri 19binkm de diğeri 56bin.19 Olanı uçuk fiyatta.Demek istediğim 56bin km bws 100 alınır mı 2006 model ? şehiriçi günlük 2 ila 4 km kullanıcam.

Alinir, muthis alettir. Gunluk olarak kullaniyorum, yagini eksik etmezsen uzmez seni hic bi zaman, keci gibidir her yola gelir :)

İki zamanlıların o vızıltı gibi olan sesi bir yerden sonra katlanılmaz bir hâl alabiliyor. Fiyat konusunda size uygunsa, kmleri gerçekse, usta da tamam diyorsa bence alınabilir.

2 zamanlının nesi var?bir de artçılı sürüş nasıl oluyor?

2 Zamanlıının Avantajları ve Dezavantajları
Avantajları : Ucuz ; hafif ; aynı beygirdeki 4 zamanlıya göre %50 daha az yer kaplayan ; basit teknolojili ( supap,egzantrik yok); kolay ve ucuz tamir ; ani devirlenme mümkün dolayısıyla çok seri.
Dezavantajları : 2 veya 3 katı daha fazla yakıt tüketimi ; yakıtın %2 si kadar yağ tüketimi ; az yağlama sebebiyle kısa ömür ; doğa düşmanı ; aşırı gürültülü ; soğukta çok zor çalıştırma.

titreşim olur mu bir de ben antalyanın cehenneminde yaşıyorum merkez buranın yanında buzdur. çalıştırma da sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum

2006 yılında kırmızı siyah rengi vardı eğlenceli aletti çok yakar az kaçardı yalnız harbiden çok yakıyordu :mrgreen: ama sağlam da aletti yağını tuzunu sürekli kontrol etmek gerekiyordu. Titreşim olması gerekenden azdı. Kalkış oldukça hızlı iken nefesi ilerleyen safalar birden kesiliyordu :) bir daha alır mıyım? Almam :) 4 zamanlılar hakkında bilgim yok yalnız.

bilader almışsın suzukiyi almam 2006 model bws diyorsun aklı selim bir insan tabi almaz ama maddiyatıda göz önünde bulundurmam gerekiyor yoksa gönül ister bmw suzuki :D

Hocam fiyat olarak 3000+4000 arasi diue biliyorum. Yerinde olsam az daha dişimi sıkar eş dost araya sokup borç bulur. Suzuki adress alirim hem az yakar hem keyf alirsin. Rahatina bakarsin. Dinle sen bu arkadaşini. 2-3 km kullanackmişsin az yakar hemde. Bir depo benzin koysan 5 ay gider sana

Keçi gibi dedikleri motorla 60km sabit hızla giderken motoru şişirmiştim. Kiraladığım yerden 30 km uzakta yolda kalmıştım. Baya uğraştım çalıştırdım ama 30km hızı geçince stop ediyodu ite kaka motoru götürdüm geri verdim de kurtuldum.

bilader almışsın suzukiyi almam 2006 model bws diyorsun aklı selim bir insan tabi almaz ama maddiyatıda göz önünde bulundurmam gerekiyor yoksa gönül ister bmw suzuki :D

2006 model değil bws yıl yıl 2006 yılında diyorum. model olarak daha eskiydi ama unuttum 10 sene geçmiş aradan.

Bende 2014 yılında 0 km aldığım, bws nin 4 zamanlısı olan bws 125 var. Şuan 12100 km de. Bırak arızayı daha bir yerinden tık ses gelmiyor ve taş gibi sert olan süspansiyonlarına rağmen durum böyle.
Bugüne kadar sahip olduğum 9. motor bws125 ve hiç bu kadar sorunsuz ve sağlam bir motor yada scooter tanımadım.
Eğer 100 lükler de böyle ise hiç durmayın alın derim ama 2 zamanlılar malesef daha kısa ömürlü oluyor. Temizini bulmak şans işi biraz.

2000 yılında zamanlı bws 100 ile Fethiyede Babadağ a faralya tarafından tırmanıyordum. Çok güzel gidiyor arazide de idare ediyor. Çok fazla yakıyor hele bastımı içer. Kaba ve ağır Varyator kapağı eski tip ağır jantlar yüksek sesli egzoz sebebi ile daha verimli ve hafif olan yeni kasa 4 zamanlı bws 125 i tavsiye ederim. Çok güzel aksesuarları var.Parçası bulunuyor, elcik korumalar aynalar modifiye ye uygun. 120 yapsa mükemmel olur ama lastik çapı uygun değil. Küçük bir naked gibi. Honda msx 125 hissi veriyor.

Çinli bir scooter alacağına BWS al daha iyi. Yamaha sonuç olarak. Sıkıntısız motorlar.

Ama imkan varsa Activa, spacy tarzı motorlar ile daha rahat edersin.

BWS alırsan yakıt tüketimi, Yağ tüketimi ve Artçı için egzoz dumanı kokusu canınızı sıkabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar