Hatırladığım kadarıyla evrendeki genişleme yüzünden tüm gezegenler hızla birbirinden uzaklaşıyor, o yüzden birbirleriyle kontakt kurma ihtimalleri yok gibi bir şey diyordu bir matematikçi.İnsanoğlu burnunucunu göremezken,
Milyarlarca galaksiden bir tanesinin
Tek bir zerresi olan bu gezegende
Yalnız olabilme ihtimalimiz
İhtimal dışı bence.
O kadar uzak mesafelerdeyiz ki diğer gezegen ve diğer galaksilere,
Sanıyorum bir galaksiden, bir diğer galaksiyi keşif edecek
donanımın üretilmesi ciddi zaman alacaktır.
işte o yapay şeyleri uzaylılar üretiyo büyük ihtimal oluroyle. insanoğlu telefonu bilgisayarı nasıl üretsin ? demek ki uzaylılarla beraber yaşıyoruz ? ama korkma bizim insan olduğumuz kesin yiyip içip yatıyoruz
Konu evren ve oradaki yaşam olunca hep aklıma Jodie Foster ın 97 yapımı "Mesaj - Contact" isimli filmi geliyor. Çok etkilenmiştim açıkçası, izlemeyen varsa mutlaka tavsiye ederim.
Konu evren ve oradaki yaşam olunca hep aklıma Jodie Foster ın 97 yapımı "Mesaj - Contact" isimli filmi geliyor. Çok etkilenmiştim açıkçası, izlemeyen varsa mutlaka tavsiye ederim.
"THE VISITORS" "ZİYARETÇİLER" EN Unutulmaz uzaylı dizisi
[yt]https://www.youtube.com/watch?v=j_vEZ1mbSO8[/yt]
[yt]https://www.youtube.com/watch?v=u0zqtWahEWM[/yt]
Allahın herşeye gücü yeter,ol der oluverir...
Ama bizlere bu konuda bişeyden bahsedilmemesi insanlar ve cinler haricinde bilgi verilmemesi en azından bizim gibi akıllı mükellef yaratıkların olmayacağını düşündürüyor...
Hayvan v.b şeyler olabilir,bilmiyorum emin değilim,bu benim görüşüm...
Soruya kısaca cevap vermek gerekirse ,farklı boyutlarda varlıklar (cinler) var ! Cinler ile ilgili sadece şunu belirteyim. Onlar sizi görür siz onları göremezsiniz. Uzaylı diye tabir edilen UFO (İngilizce: "Unidentified Flying Object"/tanımlanamayan uçan nesne) ile ilgili aksiyonlara ise bir kaç cinin oluşturduğu halka oyunları demek yanlış olmaz herhalde. Tabi ki en doğrusunu ALLAH bilir.
Şayet cinleri gördüğünü söyleyen bir kişi görürseniz büyük ihtimalle musallat yaşıyordur! Yani kişiye cinler musallat olmuşlardır. Yabancı filmlerde bizde cin musallatı denilen bu olayı exorcism konulu filmlerde daha farklı şekilde izleyebilirsiniz.
Mesela bugün bazı yabancı istihbarat servisleri cinleri kullanıyor! Hatta kahve falı bakanların çoğunda bile cin desteği vardır. Cinler gelecekten haber veremezler sadece olanı söylerler onu da doğru söyleyip söylemediklerini bilmek zordur.
Ayrıca bazı kişiler cinleri eski dönemlere ait ''DEFİNE ve HAZİNELERİ'' bulmak içinde kullanıyor.
Yaklaşık 2 seneye yakın cinlerle ilgili araştırmalar yapıyor makaleler okuyor ve videolar izliyorum. Artık cinler benim için bir hobi oldu.
Bu çok bilimsel açıklamanızdan dolayı sizi kutluyorum. Özellikle ufo nun ne olduğu konusundaki tezinize bayıldım.
aslında ufo tanımı biraz örtüşüyor.
ufo, batı medeniyetinin "cin"idir.
Soruya kısaca cevap vermek gerekirse ,farklı boyutlarda varlıklar (cinler) var ! Cinler ile ilgili sadece şunu belirteyim. Onlar sizi görür siz onları göremezsiniz. Uzaylı diye tabir edilen UFO (İngilizce: "Unidentified Flying Object"/tanımlanamayan uçan nesne) ile ilgili aksiyonlara ise bir kaç cinin oluşturduğu halka oyunları demek yanlış olmaz herhalde. Tabi ki en doğrusunu ALLAH bilir.
Şayet cinleri gördüğünü söyleyen bir kişi görürseniz büyük ihtimalle musallat yaşıyordur! Yani kişiye cinler musallat olmuşlardır. Yabancı filmlerde bizde cin musallatı denilen bu olayı exorcism konulu filmlerde daha farklı şekilde izleyebilirsiniz.
Mesela bugün bazı yabancı istihbarat servisleri cinleri kullanıyor! Hatta kahve falı bakanların çoğunda bile cin desteği vardır. Cinler gelecekten haber veremezler sadece olanı söylerler onu da doğru söyleyip söylemediklerini bilmek zordur.
Ayrıca bazı kişiler cinleri eski dönemlere ait ''DEFİNE ve HAZİNELERİ'' bulmak içinde kullanıyor.
Yaklaşık 2 seneye yakın cinlerle ilgili araştırmalar yapıyor makaleler okuyor ve videolar izliyorum. Artık cinler benim için bir hobi oldu.
Arkadaşımız öyle demiyor ama :
Evet mümkün. Kendimden biliyorum. Ben bu evrendeyim ve yalnızım
aynı yalnızlığı ben de çekiyorum... metalci bağyanlar eklesin...
Aaa... hiç korkmuyor musunuz ?
2 senedir garip bir olay yasadiniz mi...
Bir arkadaşımda ben bu garip olayı yaşadım. Bir yerim agridiginda Uzaktan bana gözlerini kapat derdi Kapatirdim ve bir süre acmazdim isini bitirince beni caldirirdi öyle acardim gozumu fi tarihinde. Ağrım ciddi ciddi geçerdi. Bir gün bana mesaj atmış ben görmemiştim mesaji ,utu yormamistir umarım dedi ben sok olmustum..sende cin mi ne var diye sordgumda bioenerji derdi....
aslında ufo tanımı biraz örtüşüyor.
ufo, batı medeniyetinin "cin"idir.