Herkese Merhaba,
Forumdan daha önceleri sadece misafir okuyucu olarak faydalanıyordum, artık üye olarak aranıza katılma vakti geldi diye düşündüm ve neden daha önceden üye olmadığımı bilmemekle birlikte bu iletiyi yazarken buldum kendimi.

Öncelikle kısa bir süre Fiddle 2 125s kullandığımı belirtmeliyim. Geçtiğimiz hafta satışını gerçekleştirdim ve vitesli motosiklete geçiş yapma kararını epeydir verdim. Burada belirtmek istediğim bir başka önemli husus ise motosiklet konusunda teknik bilgim en düşük düzeyde. Bu yüzden siz değerli tecrübeli arkadaşlardan öğrenecek çok şeyim var. Geçtiğimiz ay doğrudan A sınıfı ehliyet sahibi oldum. 24 Yaşındayım. Kendimi tanıtma faslını kısa geçmek istiyorum. İlerleyen vakitlerde zaten tanışacağımızı ümit ediyorum.
Aklımdaki motosiklet GV250 fakat belirttiğim üzre teknik bilgim yok diyebiliriz. Öncelikle benim düzeyimdeki birisi için GV250'yi tavsiye eder misiniz? Yeni bir motosiklet alacağım ve stabil-rahat motosiklet tercih etmek istiyorum bu yüzden yaptığım araştırmalar neticesinde en uygun olarak bu modeli tespit ettim. Hem uzun süre kullanmak hem de öğrenmek istiyorum. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana şunu araştır, şuna da bir bak, şunları şunları öğren dediğiniz neler var?
Bir diğer konu ise bütçem çok zorlarsam en fazla 8 bin TL'ye kadar. İnternetteki ilanlara baktığım zaman eski modellerine ancak karşılık bulabileceğini görüyorum. Bu konuda sizlerden ayrıca destek isteyeceğim.
Gelelim iletimin sonuna; İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet etmekteyim. Acaba müsait olduğu bir vakit benimle hem bilgi ve tecrübelerini paylaşabilecek, hem de motosikletini canlı görme fırsatı sunabilecek var mı aranızda? Kahve benden
Teşekkürler.