kardeş genelde öyle olunca biri sana seslenmiş gibi gelir seslenmesse cinler seslenmiş derler
Ben çok tirsarimmm
Bir keresinde de uyuyorum. Yine annemin sesi, Bana hitap ederek koluma dokunuyor kalk hadi yavrum diyor. Ilk dokunuşta uyandım . Ama gozlerimi acmadim. Mizmizlaniyorum ya anne kalkmicam diye. Kolundaki o elini hissediyorum annemin. Hadi yavrum gec oldu uyan diyor. Mizmizlanmaya devam ben .. en sonunda yaaa a anne kalkmicam dedim gozumu bir actim kimse yok

)) deprem oluyor
Kolumda o eli hissettiğim için korktum.. depremden değil

)) hemen evden dışarı ciktim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
korku filmleride böyle.. anneee annee nerdesin kızım hadii yemek hazırr sofraya geç kalma yemeğin soğuyacak.. sonra birden esen rüzgar kapıların çarpması aniden sessizleşen ortalık aaaau diye elinde orakla bahçeden fırlayıp çıkan bişey
Ekmeğin ucunu yiye yiye eve giden küçük.
Evrende nokta bile değiliz. Aklımız hayalimizin alamayacağı büyüklükte insanoğlunun tek olması büyük haksızlık olurdu. Hak etmiyoruz vesselam. Ne doğaya, insanlığa bile saygimiz yok.
Herşeyin düzenini bozduk. Yurtdisinda yapilann bir kazida kupte kabak tohumu bulmuslar... Onlari dikip kabak yetistirmisler bilmem kac yılın öncesi kabaga bakiyorsun. Bir de simdiki kabaklara asilamaayı yapiyorsun çocukluğumda bir kere kavun karpuz tarlasına girmek nasip oldu küçük küçük hormonsuz bal gibi, mis kokulu meyvalar..
Dusunebiliyormusunuz yumurtaların rengine bile kadar verir olduk.
"yumurtanın rengi katalogdan su renk olsun, yemin içerisine o maddeyi koy olsun bitsin " bildiginiz katalog lannn....
Organik diye pazarlarda satılan yumurtalar dahi fabrikasyon yumurtaları.. inandırıcı olsun diye üzerine bildiginiz tavuk diskisini sürüyor . Köyde az çok yaşamış cocuklugunda tavukb horoz yetiştirmiş yumurta toplamis biriyim.. hicbir tavuk oyle pisletmez yumurtayi tertemiz cikar. Pislenirse de hayvan dahi nizami pisletir . Her gun yumurtlayanlarin arka tuyleri gubreli olur. Hayvanın bile pislettigi bellidir .
büyük haksızlık olur.
Bu akıl hayal almayan evrende insanoğlu tek olamaz..