Honda Honda CBR 250 RR / Bilgi ve Paylaşım başlığı

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
suzuki çıktı rakip olarak, hadi bakalım. bence suzukinin ön kafası çok güzel duruyor.

Yakışıklıda fiyatı yakışıklı olucak yurt dışı fiyatı $5300 TL ye çevirirsek 15.834 TL tahmini satışı 17-18 Bin TL olur :D

Yakışıklıda fiyatı yakışıklı olucak yurt dışı fiyatı $5300 TL ye çevirirsek 15.834 TL tahmini satışı 17-18 Bin TL olur :D
Hacım keşke 17 bin olsa. Bak söz veriyorum alıcam 17 bin olursa. Ama abs ve sürüş modları ile gelirse. Cunki benim XMAX i 14-15 e felan verip R25 alacaktım. Ama bari hem teknoloji hem tip olsun hemde nedense ben Honda markasını çok seviyorum. 2 aracım olmuştu çok memnunum, cbr 125 te 2011 yılında ilk çıktığında almıştım harikaydı. Umarım 40 hp felan yaparlar da alırsam R25 lerden dayak yemem :p

Hacım keşke 17 bin olsa. Bak söz veriyorum alıcam 17 bin olursa. Ama abs ve sürüş modları ile gelirse. Cunki benim XMAX i 14-15 e felan verip R25 alacaktım. Ama bari hem teknoloji hem tip olsun hemde nedense ben Honda markasını çok seviyorum. 2 aracım olmuştu çok memnunum, cbr 125 te 2011 yılında ilk çıktığında almıştım harikaydı. Umarım 40 hp felan yaparlar da alırsam R25 lerden dayak yemem :p

Motor 35 Hp olucak o biliniyo türkiyeye gelmeme ihtimali çok yüksek sıkıntı o şuan

Motor 35 Hp olucak o biliniyo türkiyeye gelmeme ihtimali çok yüksek sıkıntı o şuan

35 hp olduğu %100 mü? Cunki bir yerde 38 hp bir yerde 42 hp bir yerde 43 hp olduğunu okumuştum. 35 hp ise kesin tork verisi nedir ? Türkiyeye gelmeyebilir bencede cunki 2014 te makyajladilar daha. Ama satışlarda da çok düşüş yaşadı Honda. Bence liderliği geri almak isteyecek ve doğru fiyatlandirmayla alacaktır.

2017 yılında gelecek fuardan sonra, 2016 sonunda asyada satılacak r25'in 2014 sonunda asyada 2015 başında türkiyede satılması gibi.Bu arada yılda 2000 adet satacak bir motorun gelmeme ihtimali yok:)Daha öncede anlattım motor fabrikadan çıkınca üzerine Türkiye'de satılamaz satan olursa a...na ko.im gibi damga vurmuyorlar:mrgreen: Japonların bize kıllığımı var sanki.Türkiye'ki motor satıcıları bakar bu motor satar mı diye eğer motora talep çoksa getirip satarlar.Yılda 2000 adetten fazla satacak hatta milettin 3 ay kuyruğa girip bekleyeceği bir motoru getirmez mi satıcılar mal mı bunlar? Mesela bir ucuz motor üretilir Türkiye'de en fazla 5 adet satılır.Bunu türk firmaları getirip yedek parça sotoğuyla filan uğraşmaz,bu motor öyle değil:cat:

Doğru fiyat politikasıyla 45 milyon tl civarı bir ekonomiyi tek başına rahatça oluşturabilecek bir motosiklet olduğundan geleceğini düşünüyorum.

35 hp olduğu %100 mü? Cunki bir yerde 38 hp bir yerde 42 hp bir yerde 43 hp olduğunu okumuştum. 35 hp ise kesin tork verisi nedir ? Türkiyeye gelmeyebilir bencede cunki 2014 te makyajladilar daha. Ama satışlarda da çok düşüş yaşadı Honda. Bence liderliği geri almak isteyecek ve doğru fiyatlandirmayla alacaktır.

http://welovehonda.com/cbrseries/#8 detaylı bilgi bu linkte mevcut

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

2017 yılında gelecek fuardan sonra, 2016 sonunda asyada satılacak r25'in 2014 sonunda asyada 2015 başında türkiyede satılması gibi.Bu arada yılda 2000 adet satacak bir motorun gelmeme ihtimali yok:)Daha öncede anlattım motor fabrikadan çıkınca üzerine Türkiye'de satılamaz satan olursa a...na ko.im gibi damga vurmuyorlar:mrgreen: Japonların bize kıllığımı var sanki.Türkiye'ki motor satıcıları bakar bu motor satar mı diye eğer motora talep çoksa getirip satarlar.Yılda 2000 adetten fazla satacak hatta milettin 3 ay kuyruğa girip bekleyeceği bir motoru getirmez mi satıcılar mal mı bunlar? Mesela bir ucuz motor üretilir Türkiye'de en fazla 5 adet satılır.Bunu türk firmaları getirip yedek parça sotoğuyla filan uğraşmaz,bu motor öyle değil:cat:

Abi fiyatı Uçuk bişey gelmesse yani uçuktan kastım 19 ve üstü Bu motor deli gibi satılır

http://welovehonda.com/cbrseries/#8 detaylı bilgi bu linkte mevcut

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

Abi fiyatı Uçuk bişey gelmesse yani uçuktan kastım 19 ve üstü Bu motor deli gibi satılır

verdiğin linkte kaç hp olduğunu göremedim?

bak kardeş, naked, cross, enduro, süper sport, commuter... kasaları öğretme bana. sakın klavyenin başından benim bilgimide ölçmeye kalkma. olgun insanlara yakışmayan hareketler bunlar. ben 150cc apache kullanıyorum diye avanak mı oluyorum?

ben hergün büyükçekmece-sultangazi arasında otobanda yol yapıyorum, işe gidip geliyorum 100 km küsür yol. 150cc ile otobanda 110 km hızla emniyet şeridini kullanıyorum çünkü yolda yapıştırıyorlar 140 km hızı.

250cc olsa bende yoldan giderim ama sırf bunu yapabiliyor diye milyarlarca fark vermem. ben 3250 tl verdim aldım bu 150cc yi. sence 250cc bir motora 20 bin tl verir miyim sırf otobanın ortasından gidebilmek için?

millet ne derse desin, ben kendimi biliyorum. giderim eski model 600 cc enjeksiyonlu bir ss alırım ve işime bakarım. yok kullanamassın, yok edemessin falan bırakın bu sohbetleri.

burda asıl demek istediğim buydu, 250cc bir racing motor 600cc racing olamaz ve bu yüzden belli bir tavan fiyat var bende. 250cc yi küçümsemiyorum. bu fiyat 250cc için fazla diyorum.

sen baya karıştırmışsın. ben 600cc ss diyorum yani racing kasadan bahsediyorum.

Almayı düşündüğün 10 yaşındaki 600cc SS (2006 CBR600F)'in kaç kazası ve/veya pert kaydının,kaç koca tarafından tecavüz edildiğini-dolayısıyla 70-80k devirmiş bir yüksek devir çeviren apaçilerin elinden çıkmış/kamyon altlarından toplanmış reyzingler i yürütebileceğini mi düşünüyorsun , eğer cvb evet ise sana şimdiden kolay gelsin...Ben zamanında beceremedim...İnşlh sen yapabilirsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

bak kızıyorum onu söyleyeyim baştan.

*ben motosiklet tamircisine gittim ve adama arka dişliyi büyütücem dedim. adam neden dedi. bende kalkış seri olsun son hız düşsün sorun olmaz dedim. adam tamam birazdan bakıcam dedi. 15 dk sonra ön dişliyi söküp büyüğünü takarken durdurdum adamı. ön dişliyi büyütürsen son hız artar ve kalkış yavaşlar, arkayı büyült önü değil dedim.

orada 3 kişi bana karşıydı ve ustaya motoru geri toplatıp vazgeçtiğimi söyledim, şimdi orada ben haklıydım ama insanlık halidir dedim ustaya. 25 yıllık ustasın ama dalgınlığına geliverir hata yaparsın bu her insanın yaptığı şeydir dedim. görüyorsun insanlar yanlış doğru hiç sorgulamadan destekliyor.

3 tane eşek kadar adam ön dişli büyütürsen son hız azalır motor serileşir diyor, buna ne dersin?

yada ben senin bu sinir bozucu yazılarına ne diyeyim? (öyle değil mi arakdaşar, resmen bana meydan okuyor ne yapmam lazım benim)
teke tek kavga edelim istersen, ama gücün yetmeyebilir, spor yapmıyor isen şansın yok bilgilendireyim :) he tabancan varsa aman abi korkarım.

benim boş dolaşacak vaktim yok, çalışmak zorundayım. öyle şeyimin keyfine çıkıp gidemem sağa sola anlıyor musun? ve buraya konu açmışlar bende tekrar fikrimi yazıyorum, bu 250cc motor çok pahalı! alan olur ya da olmaz.

ben cebime 15 bin tl koyar 600cc ss bakarım. herkes sıfır motor alacak diye bir kural yok.

edit: arkadaşlar kusura bakmayın konu kirliliği yapıyorum, benimde hoşuma gitmiyor böyle tartışmalar gerçekten.

15 bine alacağın 600cc SS makine ''Fatmagül'ün Suçu ne'' dizisinde ^^başrol^^ oynamıştır,diğer bir değişle Kerhanden karı almak da denilebilir pekala...:mrgreen:

Almayı düşündüğün 10 yaşındaki 600cc SS (2006 CBR600F)'in kaç kazası ve/veya pert kaydının,kaç koca tarafından tecavüz edildiğini-dolayısıyla 70-80k devirmiş bir yüksek devir çeviren apaçilerin elinden çıkmış/kamyon altlarından toplanmış reyzingler i yürütebileceğini mi düşünüyorsun , eğer cvb evet ise sana şimdiden kolay gelsin...Ben zamanında beceremedim...İnşlh sen yapabilirsin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

15 bine alacağın 600cc SS makine ''Fatmagül'ün Suçu ne'' dizisinde ^^başrol^^ oynamıştır,diğer bir değişle Kerhanden karı almak da denilebilir pekala...:mrgreen:

Anlamiyo kardeş boşver uğraşma deymez

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------

Bence motor Türkiyede satılmıcak Honda Türkiye'ye msj atıyorum cevap bile yok gelmicek bence :::/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar