Abartılan Yeşil Alan Sulama (Banyo İçerir)

Arkadaşlar 15 Temmuz köprüsüne bağlantı yolunda yeşil alan sulama işini abartmışlar artık yolları değil komple yıkıyorlar ...

Ohoo bu yine iyi benim büyükşehir çalışıyor konuma bak bildiğin yağmur yağdırıyorlar viraja 2 metre yukarıdan

DKN

arka fonda çalan müzik trafiği ortamı öyle bi algılamama sebep oldu ki sanki hiç trafik canavarı yok herkes bilinçli saygılı sürücü, uçan kuşlar kelebekler teletabiler dünyası

arka fonda çalan müzik trafiği ortamı öyle bi algılamama sebep oldu ki sanki hiç trafik canavarı yok herkes bilinçli saygılı sürücü, uçan kuşlar kelebekler teletabiler dünyası

Youtube telif hakkı olmayan müziklerinden biri :D

Bugün 60 km yol gittim şeridimde giderken öndeki araçla takip mesafemi koruyorum en az 5 kişi önüme kırdı valla motorcuları araçtan görenlerin sayısı çok az .. İnşallah akıllanırlar ...

DKN

Youtube telif hakkı olmayan müziklerinden biri :D

Bugün 60 km yol gittim şeridimde giderken öndeki araçla takip mesafemi koruyorum en az 5 kişi önüme kırdı valla motorcuları araçtan görenlerin sayısı çok az .. İnşallah akıllanırlar ...

onlarda o sıra jiminin paylaştığı müziği dinliyolardı demek ki

şu aksiyon kamerasından bende almak istiyorum size nasıl park sulanır onu göstereceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar