Hondamı ? Hyosung mu ?

yaklaşık 6 bin liraya yakın bütçem var korumalarım tam fakat hangi motosikleti alsam bilemiyorum cbr 125 r ile deneyimim var zaten alıcağım model ya cbr 125 r olacak yada hyosung gt250r boyum 1.87 sizce hangisini almalıyım 2009 sonrası hondalar boyuma göre ideal diğerleri altımda kayboluyor hissi veriyor bana bir yandanda bu fiyata alacağım hyosunglarda ne gibi sıkıntılar yaşarım askerden yeni geldim bilgili olan büyüklerimden yardım istiyorum keyifli dikkatli sürüşler dilerim :)

O paraya 250 cc motosiklet alma bence. Biraz daha biriktirip 10 bine cbr250 almak daha mantikli olur. 6 bin liraya pulsar 200 ns bulabilirsin bi dusun derim.

yaklaşık 6 bin liraya yakın bütçem var korumalarım tam fakat hangi motosikleti alsam bilemiyorum cbr 125 r ile deneyimim var zaten alıcağım model ya cbr 125 r olacak yada hyosung gt250r boyum 1.87 sizce hangisini almalıyım 2009 sonrası hondalar boyuma göre ideal diğerleri altımda kayboluyor hissi veriyor bana bir yandanda bu fiyata alacağım hyosunglarda ne gibi sıkıntılar yaşarım askerden yeni geldim bilgili olan büyüklerimden yardım istiyorum keyifli dikkatli sürüşler dilerim :)

kardeşim hoş geldin. Ben senin yerinde olsam Hyosung alırım tabi zevkler tartışılmaz belki bir çok kişi honda diyecek ama cbr 125 bisiklet gibi kalır altında. hyosung kalıplı ve güzel motor ben olsam hyosung derim yine de karar senin

O paraya alacağın hyosung dan da hondadan da hayır gelmez.Git borç harç 1000 1500 daha bulda yeni kasa bir cbr al bari.Eski kasa cbr moblet bionik gibi .

https://www.youtube.com/watch?v=U8WztJ4G6eY

Aslında ne cbr, ne gt250r. Yolların hali malum; ne asfaltı, ne sürücüsü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar