Motordan anlayan da anlamayan da yazabilir arkadaşlar kardeş kardeş oynayın![]()
Yanlışım varsa düzeltin , 150cc ile 250cc arasındaki fark kamyoncunun altında kalmamaktan ibarettir. Yokuşta arkandan sellektör datdaaaat yapıp üstüne hiç sola kaymadan üstüne gelen kamyonu emniyet şeridinden yanından geçerken izlerken ahh dersin bi 100cc daha olaydı..
Şehir içinde 150 yeterli , ancak şehir dışında minimum 250 olmalı motor. Ha yapmazmı yok 150lik? yapar . ama sen yapabilirmisin o yolu o makineyle.
Dün antalya kuşadası yaptım 150lik çinli ile 800km üstü bir yol , çoğuda gece geçti. Pestilim çıktı resmen , arkamdan sellektörsüz geçen araç sayısı 20 yoktur. Çıkarmısın yine desen yine çıkarım , şu 250 rrlamı çıkarsın 150lik mondiylemi desen bi bakmışın ben yokum , rr'da yok yerinde nassı hızlı gitti lan o dersin içinden.
Fiyat konusunda da ben motorun işletme maliyetine bakarım fiyatından önce , ne kadar sürede eşitler birbirini , ne sürede kara bile geçmeye başlar vs. Honda servisine girilecek , parçalarıda yamahadan hesaplı olacaksa varsın 20 olsun zamanla fark kapanacaktır.
Hocam sorunun tamamı o değil bazılari istenirse 700 coc ile motora başlanabilir diye biseyler söylüyorlar sorun o bilgisi olmaya arkadaşları yanlış yönlendire bilirler ve adam 250 lik ve 150 lilik motoru bir tutuyo hadi onlar bi abi 250lilik motorla 700 lik bir tutulumu abi