Motosiklet alacakları soğutan İLAN fotoları!

Bazı motosiklet ilanı veren sürücü kardeşlerimiz abilerimiz malesef daha motosikletin nasıl fotoğraf çekileceğini çözememiş sanırım.

İlana girmemle çıkmam bir oluyor, yada "sen bu motoru zor satarsın arkadaşım" diyorum.

Ha! her motorunda bir alıcısı var tabi. Nasip kısmet.

Bunlarda işi bilen abilerimiz (İLANA BAKTIN MIYDI GÖZ MOTORA DOYACAK);

Güzel konu , yalnız motosiklet değil aklınıza görseli olup ilana çıkan ne var ise benzer durumlarla karşılaşıyor insan, söz gelimi motosiklet tam yandan tam profil, tam arka , foto lazımken , adam bile bile artistik foto sanatçısı sanki , motoru illa belli derecede tutup aklı sıra gizem katıyor olaya , kürekle ağzına vurulası...

Babamında motosiklet ilanlarına bakarken etmiş olduğu meşhur lafı " Bu ne ya b g.tünden bi başından çekmiş, sığır ya" :cherry:

Birde fotoğrafsız ilan koyanlar var, onlar çok daha gizemli varlıklar... :bounce:

şo turuncu çantalı versys kimin acepkine? çanta fiyatı alamadım bayiden :D güncel ilansa girip soram :)

Gece veya kapalı otoparkta karanlıkta çekilen fotoğraflar, gezide motorun üzeri kıyafet ile doluyken uzaktan çekilen fotoğraflar alıcı gözle motoru inceleyen biri için pek verimli olmuyor.

Motosiklet ilanına kendi fotosunu koyan da var. :queen:

Aha

2013 yilinda ilanlara bakarken , kendi resmini koymuş biri ilana :))) " boyle bir sevgilimiz olmadi gitti " dedim gıyabında dalga geçerek . Sonra git o çocukla tesaduf tanış :)) " oluroyle sevgilim olur musun " dediğinde keşke başka bisey dileseymisim dedirtti ::facepalm::

Böylelerine mandalina tarlasıyla takas teklif etmek lazım aslında. Bi ara yapıyordum.

DKN

konusunu açmayın farkına varmasınlar alıcının doğru motoru bulmasını zorlaştırırsınız. çektiği fotoğrafların kalitesinden anlaşılır zaten açıklama kısmını okumaya bile gerek kalmaz

Aha

2013 yilinda ilanlara bakarken , kendi resmini koymuş biri ilana :))) " boyle bir sevgilimiz olmadi gitti " dedim gıyabında dalga geçerek . Sonra git o çocukla tesaduf tanış :)) " oluroyle sevgilim olur musun " dediğinde keşke başka bisey dileseymisim dedirtti ::facepalm::

Bu konuda ciddimisin?

Arkadaşlar atladığınız bir şey var ama. Fotoğraflar bazen doğruları yansıtmazlar. Ben şahsen fotoğrafın ne kadar artistik çekildiğine bakmıyorum. Herkes fotoğraf sanatçısı olacak diye bir şey yok. Ben açıklamaya bakarım daha ziyade, imkan varsa da gider görürüm.

önemli olan fotoğrafın kalitesi değil benim için. adam ne kadar çok detay çekmişse o kadar çok güven veriyor bana. zincir dişliler, yan motor kapakları, motorun contaları, deponun kıvrımları ve daha niceleri motorun durumu hakkında az çok bilgi sağlar bize. uzaktan çekilmiş ve artistik görünen fotoğraflar ne yazık ki bize motorun durumu hakkında gereken ön bilgiyi vermez.

Bi de soyle dusunun photoshoplanmis ustunde iyilestirmeler yapilmis fotolar var. Sadece motorun 4te1 ini ceken ile ayni tiptir bunlar. Uzak durulmasi gerekir.

Gidip canlı görmek en iysi bazılarının fotoğraf ile alakası olmuyor

Arkadaş eline sağlık uzun zamandır böyle doğru yere parmak basmış forumdaş görmemiştim:)

ya illet ediyorlar hacı yemin ediyorum arkadaş ilanda motorun bir al benisi olur yokkkkk GECE fotoğraflanmış motorlardan nefret ediyorum... O tarz ilanları anında geçerim. abi iki yandan iki önden iki, üç detay 1 de açılı koy tamam güneşli bir gün motoru görelim arkadaş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar