100TL civarı ALINIK Topcase 40LT ve üzeri

100tl civarına 40lt ve üzeri motordan kolay sökülebilen(kilitle yada tuşla) topcase arıyorum.

gaff 40 lt çantası sağlam dayanıklı fiyatı 150 derler ama ben pazarlıkta 130 olur dendi halen aklımda alamadım gitti alt tablaya duğmeyle kolay sökülüp takılıor ve mandalı demir parça her tarafına baktım tatmin edici kalitesi var hatta bu forumda konusu var üstüne çıkıp tebinen bile mevcut daha ucuzuna kaçma macera olur :p

http://urun.n11.com/canta/gaff-40-litre-arka-motosiklet-cantasi-P109865768

2 tane kask almıyor sanırım bunlar maxem sl-45 yerine bunu almam daha mı iyi olacaktır ?

2 tane kask almıyor sanırım bunlar maxem sl-45 yerine bunu almam daha mı iyi olacaktır ?

45 bilmemde 46 eşek gibi büyükler yani o ki giderken insanın dengesini bozar diye bende 40 lt baktım he yok bana illa 2 kask sığan bi çanta lazım gid bir mağzada göz önünde bulundur ama bahsetiğim 40 lt bundan sağlamdır evladiyelik iyi bakarsan o modelini sehpayla kilid yeri plastik sanırım beli bir zaman sonra sehpaya konpile monte etmek zorunda kalabilirsin bir mağzada çanta modelerini hepsine bakıp ücrete nakite pazarlıkta anlaşılırsa alırsın anlaşamazsan beyendiğin modeli netten daha uygunsa sipariş verirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar