30.07.2016 Tarihli Şile Turu

Arkadaşlar gelmek isteyenler özel mesaj yollasın numaralarını, whatsapp grubuna ekleyeceğim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------

Bende katılabilirim, cumartesi sabah biraz erken yola çıkmayı düşünüyorum. Kamp alanı olarak 1 ay önce ağva - şile arası "Hacıllı" köyünde bir alan var öneririm, ben yine oraya gideceğim. Erken çıkmayı gezerek gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz

Tarihi bir gün rötarlı yazmışım, pazar günü çıkacağız :)

Ağva da dikbucakli var macera arayana. Mekan bomba ama tel çekmiyor kamp atmayı sevene uygun.

Hız 70-90 arası bir muhabbet geçmiş o şekilde olursa benim ybr içinde uygun katılabilirim :)

Merhaba, Ben de eşimle Cuma akşamı çıkışlı planlıyoruz. Yani bu gece Hacıllı' da çadırı kuracağım :) Umarım birileri vardır aksi takdirde biraz ıssız bir yer. Tek çadır olmak istemem. Not: Google da araştırma yaparken gördüm bu konu başlığını. İlk gidişimde artçı olarak gitmiştim. Bu sefer araba ile geleceğim. Var mı aranızda bu gece yola çıkacak? Ben Maltepe'den çıkacağım yola. Herkese iyi kamplar.

Gezi ayarlanmıştır. Gelmek isteyen arkadaşlar sabah saat 9.00'da şile otobanı(ümraniye taraflarındaki) nevzat demir tesislerinin önünde olsunlar.

Çift olarak gelecek var mi yoksa erkekler mi olacak sadece ? Kumsalda piknik kasabilir. Ben de yolculuk boyunca eşlik edip sıleye girdiğimizde merkezdeki manzaralı kahveye geçebilirim. Sabah terslik olmazsa görüşürüz.

Nevzat demir tabelası hizası karsi yoldayim
Henüz kimse yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:48 ----------

Nasip değilmiş

Dün oradaydık, İzmitten çıkıp,Ağva üzerinde Şile uzadık, hava güzeldi yoldaki katil tirlara dikkat lutfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar