laf olsun diye değil... BAJAJ PULSAR 200NS Mİ? HERO KARİZMA ZMR Mİ?

Pulsarın su soğutmalı olması karizma karşısındaki en iyi özelliği sanırım :silent:

Pulsarın su soğutmalı olması karizma karşısındaki en iyi özelliği sanırım :silent:
Arka tek amortisör / enjeksiyon sistemi/ su soğutma / +4 beygir bu artılar ayrı bir motor parası iken fiyatlar karşılaştırıldığında pek fark yok. Şekil olarak ta ismi karizma kendi değil malesef bence çok çirkin :D

Arka tek amortisör / enjeksiyon sistemi/ su soğutma / +4 beygir bu artılar ayrı bir motor parası iken fiyatlar karşılaştırıldığında pek fark yok. Şekil olarak ta ismi karizma kendi değil malesef bence çok çirkin :D
Arka tek amortisör var da o amortisör çalışıyo mu bi sor :mrgreen: 13 jant scooter'a binmekten farkı yok konfor olarak.

Tam 1 sene sonra konuyu hortlatacağım ama, bugün sözleşmeyi yaptım ve yarın kısmetse HERO KARİZMA motorumu alacağım. Daha önce Bajaj Boxer kullanmış birisi olarak Pulsar almamamın sebebinide açıklamak isterim. Öncelikle Benim gittiğim servis hiçbirşeyi garantiye sokmuyor ve söyledikleri sözün arkasında durmuyordu. Allahtan büyük masraf çıkaracak bir sorun yaşamadım. Ufak tefek şeylerinde parasını verip yaptırdım. İkincisi yedek parça fiyatları artık isyan ettirdi. Hondanın Yamahanın parçalarından çok daha pahalı tüm parçaları. Motoru ilk başta ucuzdu ve tuttu, o zaman servisten çakıyordu. Şimdi hem motor muadillerinden yüksek fiyat, hem yedek parçası çok çok pahalı,hemde servis 5 para etmez. Heroyu henüz bilmiyorum ama motoru alırken çok güzl ilgilendiler, 5 senede garanti veriyorlarki bu çok iyi bir durum. Inşaallah Bajaj gibi her boka kullanıcı hatası demezler. Asıl sorum ise, Hero Karizma kullanıcılarının yaşadığı kronik sorunlar nelerdir? Nelere dikkat edeyim. Özellkle rodaj konusunda yardım istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar