Söylediğin aynı sey bendede oldu fakat şu şekilde ilerdeki kavşaktan dönmek için motorun vitesini küçülteyim dedim hızım 40 km debriyaj'a bi bastım tak gitti stop etti motor,başka zamanlardada aynı şekilde ışıkta durmak için debriyaja basıncada direk stop etti ama sanırsam benim motorda genelde 3. viteste yapıyor bu sorunları hep öyle denk geldim yada.ilaveten Motor 3. viteste sorun çıakrtmaya başladı vites düşerken acaip vuruyor tak diye motorun gücüyle alakalımı diye düşünüyorum ama bazen çok ses çıkartıyor bazende debriyajı sonuna kadar sıkmama rağmen 2'de 3 e geçmiyor ara gazı verip debriyajı bırakıp tekrar denersem anca geçiyor.Bu benim sahibi olduğum 5. motorun ilk motorumda değilki acemilikten desem ben Motorun gücünden gayet memnunum ama ben uzun süre mondialde kullandım ama bu kadar sorun yaşamadım ve ben 500 km bakımına kadar ne var ne yok tüm sorunlarını not alıp servise bildireceğim ve satın aldığım değil başka bir servise gideceğim umuyorumki ilk aldığım servis ayarlarını veya bişeyini eksik yapmış olsun ve sorunlar bundan kaynaklı olsun ve bakımda hepsi düzelsin aksi halde 500-1000 tl zarar demeyip satacam motoru şu an 250 km de motorum bakalım daha ne işler açacak başımıza.Şimdi anlıyorum sahibindende 1000 km nin altında satılan PULSAR 200 NS lerin neden satıldığını.
Geçmiş olsun, bence biraz geç kalmışsın-ama olsun zararın neresinden dönersen kardır...:wiinkk: