Daha önce motosikleti çalınan arkadaşlara yönelik bir anket

Daha önce motosikleti çalınan arkadaşlara yönelik bir anket

• Motorum çalındı , Bulunamadı

Oy: 9 47.4%
  • Motorum çalındı , Polis buldu

Oy: 4 21.1%
  • Motorum çalındı , Kendi araştırmalarım sonucunda buldum

Oy: 6 31.6%

• Kullanılan toplam oy
    19
Daha önce motoru çalınan arkadaşlarla bir anket yapmak istedim

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Çok iyi.
Anket sonucuna göre yüzde yüz bulunuyor motorlar.
:)

anket.jpg

bunu hiç bozmayalım böyle kalsın:cherry:

20 yıl içinde toplam 4 defa motorum çalındı. İki defa polis buldu, her ikisinde de hırsızlar yakalandı ve ceza aldı, bir defa bir arkadaşım yol kenarında terk edilmiş olarak buldu.

Eski motorlarımı sokağa park ederdim, kapalı garaj yoktu. Artık evde de, işte de garaja koyuyorum. Kameranın görüş alanı içine park ediyorum.

Eski motorlarımı sokağa park ederdim, kapalı garaj yoktu. Artık evde de, işte de garaja koyuyorum. Kameranın görüş alanı içine park ediyorum.

Teşekkür ederim peki mesela misafirliğe veya geziye gittiğinizde nasıl bir önlem alıyorsunuz ? , çünkü benim motorum çalındığında ben misafirliğe gitmiştim.

Teşekkür ederim peki mesela misafirliğe veya geziye gittiğinizde nasıl bir önlem alıyorsunuz ? , çünkü benim motorum çalındığında ben misafirliğe gitmiştim.

O kadar çalınmadan sonra pek fazla kafaya takmıyorum. Ara sokaklar yerine ana caddeye, bir ışığın altına veya açık bir dükkanın önüne park etmek daha iyidir.

Çok şükür motorum çalınmadı. Aldığım önlemler zincir+asma kilit, çift alarm, direksiyon kilidi, fatiha.

Bence türkiye de tehlikeli olmayan yer yok, kansız şerefsizler her yerde malesef.

Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler musibet benim başıma geldi , ders alıp alınabilecek kadar güvenlik önlemi almak şart.Ben bundan sonra öyle yapacağım.

Ya istanbul bu konuda çok önde. Herifler çıkma parça işini en çok istanbulda yapıyorlar.
Ben kuşadasında xmaxin anahtarini uzerinde unutmuşum. Carsinin ortasinda aksamustuden ertesi gun ogleye kadar. İstanbula motorumla gitmem o derece korkuyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimki bulunmadi. Bu ay Kadikoy'de 50 tane motor calindi. Hicbiri bulunmadi. Avrupa yakasinda da bu ay rahat 100 motor calindi hepsini biliyorum Hicbiri bulunmadi.

Ankete göre çalınan her 100 motorun 50 adeti bulunamıyor ciddi bir oran , herkes doldurursa hem örneklememiz fazla olur hem de farkındalığı daha arttırabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar