ilk 100-150 km üzerindeki mumun gitmesi için ani hareket, fazla yatırma yapmamak gerekio. şöyle bi 500 km felan olduktan sonra virajlardaki durumundan bahsedebilir misin hocam, frenlemede nasıl, ıslak zeminde nasıl, şehiriçi parlayan asfaltta tutuşu nasıl, hafif gaz verince arka hemen salıyo mu kendini.
benim rosso2 ler iyice oynar vaziyette. düzgün asfaltta gerçekten çok güzel tutuyor, ama o şehiriçi asfaltta yere tutunamıo.
tmm kardeşim 500 km sonra izlenimlerimi buraya aktarırım inş. bakalım 11-12-13-14 eskişehir festivali var Ispartadan geçeceğim. Totalde 600 km yol yapacağım. O zaman her şey ortaya çıkar.
Birde bu şehir içi asfaltında lastiklerden çok da beklenti içersinde olmamak gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta sürekli kullanmıyoruz. Bir çarşıya yada haftasonu turlamak için. Yeteri kadar ısınmıyor ve asfalta hakimiyette yol şartlarından dolayı net olmuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
viraja çok yatmak için hakkaten de devirli girmek daha iyi oluyor. Ne alakası var bilmiyorum ama lastik daha iyi tutunuyor...
Motosiklet kompresöre yükleniyor ve Aktarma sistemleri tekerlere daha fazla hakimiyet sağlıyor. Tam randıman ile sağlam bir viraj alınabiliyor. Bende devirli giriyorum.
Bazı dangalaklar virajda boşa alıyor, sanki kamyon kullanıyor lambur lumbur hop yolun dışına. :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------
iyi akşamlar arkadaşlar. Cuma günü çay kaşığı sesi için servise gittim hafta sonum çok yoğundu şimdi yazabiliyorum.
Servis ustası balataları söktü zımpara attı ve balata temizleyici sıktı. ön tekere paddock taktı çevirmeye başladı. Harbiden ses yok kesildi. ne zaman yola koyuldum gene başladı çay kaşığı sesi. sinirden E5 te yolun sağına çektim kendim aramaya başladım allahın sıcağında. Ve mutlu son...
Sol önde bulunan koruma takozu gevşemiş içerisindeki pul çıkır çıkır yapıyor. alyan anahtar ile sıktım ve o sinir bozucu sesten kurtuldum...
Vay arkadaş, lan bende iyice merak ettiydim haa. Ee servis olayı yalan oldu.
Sese bak yahu... 40 yıl düşünsen aklına gelmez,
Yeter ki takozdan gelsin gidon disk balata dan gelmesinde... :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
Abi bari biriniz yazsaydiniz ya bu kadar mi zor cevap vermek neyse caniniz sagolsun
Hocam senin mesajını gördüm amma velakin ben Isparta'dayım. Arkadaşlarımız sana yardımcı olacaktır. Yine servisten sonra kafana takılan,teknik be teorik, fikrimizi düşüncelerimizi almanı istediğin bir durum olursa yaz, yardımcı olmaya çalışalım.